"daca stiam ca a facut'o cu el nu eram impreuna acum" - POFTIM?!
Păi tu-l vrei pe el sau imaginea activităţii sale sexuale?
Eşti doar o altă superficială.
Apreciază omul de lângă tine şi el cum este acum! Nu trecutul lui, nu activitatea sa sexuală şi nu alte porcării.
Te simţi naşpa că te-ai pus în locul ei?
Dar ia pune-te tu în locul lui? Să-ţi zică unul că dacă ştia că nu eşti virgină nu mai stătea cu tine?! Nu tot naşpa te-ai simţi pentru că eşti judecată în funcţie de trecutul tău şi obiectificată în loc să fii privită ca tine?!
Ia caută să mai şi gândeşti matur nu numai în superficialităţi adolescentine!
@ ksy : daca il ihbea nu trebuia sa se arunce in patul lui decat daca considera ca si el o iubeste.
Ea crezi ca se dadea la o parte pentru tipa care ne-a pus intrebarea?
Si pana la urma nu e vorba de un copil sau ceva mai grav. Tipa aceea trebuia sa fie atenta ce face. Si de parca tipul va fi primul sau ultimul.
Daca el te iubeste stai cu el. Lupa pentru ce e al tau! Sau pentru ceea ce vrei cu adevarat. Pup.
Si eu am fost in situatia ta dar fata aceea e de vina pentru ca nu trebuia sa se culce cu el doar daca era sigura ca o iubeste.asa sunt baietii se culca si le lasa. daca a venit la tine inseamna ca nu ii mai place de ea. tea ales pe tine si vrea sa stea cu tine. exact asa mi s-a intamplat si mie dar nu am renuntat la el si pana la urma fata a renuntat pentru ca a vazut ca numai tine la ea.pana la urma o sa se culce si cu altii.inteleg ca n-o sa mai fie la fel dar totusi nu ar trebui sa rewnunti la el mai ales daca ti pentru altcineva.acum e al tau si ce'i al tau e pus de'o parte
... da' ai grija sa nu iti faca si tie cum i-a facut ei... pup
Dragoste cu forta nu se poate!
De ce? Pentru ca de obicei, intr-o relatie, nu este de ajuns ca doar un partener sa iubeasca, ci este nevoie ca sentimentele sa fie in mare parte reciproce!
Este foarte frumos din partea ta ca te-ai pus in locul fostei lui iubite, insa faci greseala de a lua decizii in locul iubitului tau!
El este cel care hotaraste cu cine doreste sa isi imparta fiecare secunda
... si a hotarat ca nu vrea cu ea, si ca vrea cu tine.
In alta ordine de idei, cu ce ar fi contat faptul ca stiai ca el a mai intretinut, sau nu, relatii sexuale cu altcineva?
Esti constienta, sper, de faptul ca lumea din jurul tau este impreuna cu persoane care au avut relatii sexuale cu multe alte persoane in afara de partenerii/le actuali/e!
In plus, te indepartezi de la subiect... tu presupun ca nu il placi pe el pentru patul in care a ajuns inainte sa ajunga in patul tau, ci il placi pentru persoana care este, pentru modul in care se poarta cu tine, pentru sufletul lui!
Este important sa placi o persoana pentru ceea ce este in momentul de fata, nu pentru ceea ce a facut in trecut.
De ce? Pentru ca si tu, cu siguranta, vei face greseli, fata de tine, fata de parinti, fata de iubit, fata de prieteni/e... si tind sa cred ca nu ti-ar place ca viitorii potentiali prieteni sa te judece pe baza a ceea ce ai facut candva, ceva ce poate a fost o greseala.
Eu in locul tau m-as bucura si as lua partea frumoasa a lucrurilor: este mai experimentat fata de unul care nu a facut-o pana sa ajunga la tine! In plus, a ajuns persoana cu care esti tu impreuna acum, doar datorita faptului ca a avut acea relatie cu acea fata.
Asta, desigur, nu inseamna ca ii datorezi ceva acelei fete!
Dar este bine sa realizezi ca persoana cu care esti a ajuns persoana de care iti place tocmai experientelor pe care le-a trait in trecut!
Deci situatia sta in felul urmator: din moment ce ai spus ca nu ai mai fi fost impreuna cu el daca stiai ca a facut-o cu ea, trag concluzia ca esti virgina si ca tii la virginitate. Atat a ta cat si a persoanei de care iti place.
Personal sunt de acord cu tine. Si eu sunt virgin si m-as simti cam aiurea sa fiu impreuna cu o fata care nu mai e virgina. Totusi cred ca as putea trece peste asta atata timp cat fata nu ar fi una cu capul mare de atata experienta si maturitate incat sa ma bata la cap, mai rau ca mama, ca sunt prost daca pretind asa ceva.
E adevarat ca el hotaraste daca mai vrea sa fie sau nu cu tipa respectiva. La fel de adevarat este si faptul ca tu hotarasti daca vrei sau nu sa mai fii cu el. Nu e vb de nici un copil, dar e vb de principiile si preferintele fiecaruia.
Trecutul oricarui om conteaza. El a modelat ceea ce este el acum. Este gresit sa judeci oamenii NUMAI dupa trecut. Asta inseamna sa tii cont si de prezent. Viitorul nu il stii oricum. De fapt nu stii nici trecutul lui in detaliu. Asa ca este greu sa judeci. Insa iti poti face o parere, o impresie. Si daca aceasta parere si impresie iti place, e ok.
@cei care rostesc atat de raspicat cum ca trecutul nu conteaza:
ia faceti un ex de imaginatie: ce ar fi daca ati fi patroni de firma si ati afla ca unul dintre canditati la postul de contabil are cazier la politie; va mai intereseaza persoana respectiva? doar nu v-a pagubit pe voi; eu cred ca pe langa faptul ca i-ati multumi pentru interviu si ca o sa ii indrugati o minciuna cum ca sperati sa va mai intalniti si la nextul, o sa dati fuga pe la prietenii vostri sa ii anuntati de persoana respectiva; asa ca ciocu mic si gandti din mai multe puncte de vedere.
Revenind la subiect, fiecare dintre noi are experienta lui care il determina sa gandeasca intr-un anumit fel. Asa se explica faptul cum ca doamna invatatoare de la scoala x gandeste altfel decat domnul gardian de la banca y.
E normal ca oamenii virgini sa caute persoane virgine. Iar cele care nu mai sunt, sa se scarpine 'sfatos' in barba acuzand aceasta atitudine drept ceva infantil. E vb de pasarile asemanatoare care zboara in stoluri (vezi proverbul romanesc cu semanatul si adunatul). ![]()
Tot ce iti pot spune este asa: stii cate ceva despre trecutul omului, stii ceva despre cum este el acum. Eventual mai stii poate si cate ceva din cum va urma sa fie. Fie vorba, dintre noi toti tu il cunosti cel mai bine. Daca iti place, ia-l, daca nu, lasa-l ca poate il vor altele. Cel mai bine ar fi sa discutati toti 3 impreuna; pentru ca intre voi 3 este problema. Nu tu separat cu el, iar el separat cu ea, si eventual sa mai discute tipa respectiva cine stie ce cu tine. Dupa ce discutati, vezi tu daca hotarasti sa mai fii cu el, sau daca el va hotari sa fie cu ea.
Iti tin pumnii. ![]()
Anonimboy111 întreabă: