| pantofipantofi a întrebat:

Am patit ceva ingrozitor, am iesit aseara cu un baiat toate bune apoi a parcat in fata blocului lui si a zis "hai un pic la mine iti promit ca nu se intampla nimic am putina treaba" greseala mea ca am intrat, a zis ca nu ies de acolo pana nu ne f---m am inceput sa plang, a zis ca nu il intereseaza, apoi am tipat si mi-a pus mana la gura si a inceput sa ma stranga de gat a zis ca ma omoara, i-am facut semn ca ma opresc din tipat ca nu mai aveam aer si a luat mana, apoi i-am zis "ok o facem si apoi lasa-ma in pace" am facut-o cu prezervativ, apoi m-a adus acasa, nu mai pot ma simt "murdara" sunt f deprimata, azi trebuie sa plec la o nunta si nu mai am nici un chef plang intr-una, nu deschid usa camerei sa nu ma vada altii din casa in starea asta, ce sa fac pentru a ma calma? ma simt ingrozitor

Răspuns Câştigător
| paramore a răspuns:

Nu are rost sa iti tinem morala, pentru ca faptul e consumat si oricum nu te-ar face sa te simti mai bine. vorbeste cu parintii tai, mergeti la doctor si incet incet o sa iti revii, dar important e sa stie cineva ca asa te distrugi psihic. daca ai nevoie de ajutor astept mesaj in privat

48 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Auzi aici stii unde sta ii cunosti placa matriculei de la masina fa plangere pentru viol el fiind major ii cad ani grei de inchisoare dar nu am de unde stii daca u esti minora in fine fa ce ti-am zis si totul va fi bine.

| Razvan a răspuns:

In primul rand, trebuia sa faci tot posibilul ca sa scapi.Erai in legitima aparare, erai doar tu cu el si trebuia sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a scapa chiar daca inseamna sa risti viata ta sau a lui. Dupa afirmatia ta, mi se pare ca te-ai lasat chiar usor.Si ai tai cand erai mica nu te-au invatat sa nu te urci in masina unor straini? Presupunand ca aceasta poveste nu e cusuta cu ata alba ia legatura cu Politia si data viitoare nu mai fi atat de credula

| Flav a răspuns:

Bai nu stiu, dar de fiecare data cand intru pe TPU, imi stric diminetile! Imi vine sa tip de disperare: '' Bai, voi ganditi?'' Adica, cum pana mea te poti duc acasa la un individ, fara sa-l cunosti asa bine, seara, si mai ales cand el iti propune acest lucru? Adica nu e clar c-are de gand sa intretina relatii sexuale? Ce credeai, ca prezenta ta mirobolanta ii doboara inima sau ce? Intr-o lume unde cand deschizi televizorul vezi numai crime, violuri si abuzuri, intr-o civilizatie unde fetele sunt fluierate pe strada in mod golanesc, voi aveti ''curajul'' sa intrati la cineva necunoscut in casa, fara nicio ezitare iar dupa aia, veniti si plangeti. Pai a cui e vina mah, a cui? Oare trebuie asa multa minte sa-ti dai seama cand un baiat vrea sa profite de tine? La naiba, n-aveti deloc personalitate!

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Indiferent cate experienta ai avea, si indiferent de varsta, ceea ce ti s-a intamplat nu-ti va trece chiar atat de usor. Totusi, cred ca ai ales bine aceasta varianta, in loc sa-l instigi la violenta. Te putea chiar omori, nu e gluma. Un tip ca el nu se poate numi barbat, sub nicio forma. Dar si tu, pe viitor, sa nu mai fii atat de vulnerabila si sa nu mai ai incredere chiar atat de usor in persoane pe care nu le cunosti prea bine. Lumea se umple din ce in ce mai mult de astfel de nemernici. Nu mai trebuie sa plangi, caci tot tie iti faci rau, si incearca sa vorbesti cu cineva foarte apropiat tie, matur si foarte de incredere. O femeie nu poate depasi intotdeauna singura astfel de situatii. Odata ce ai acceptat sa urci la el si ai acceptat verbal intr-un final, chiar daca ai fost constransa, nu ai prea multe de facut in sens legal. Nu trebuia sa urci. In cele mai multe cazuri, cand te invita un barbat singur la el acasa, ar trebui sa pricepi de ce. Nu te mai gandi, impune-ti sa fii puternica, impune-ti sa uiti si mergi la nunta. Iar pe el, evita-l pentru totdeauna, cat mai subtil cu putinta.

| Elena1234456 a răspuns:

Du-te la politie straight face.

| TąNyą a răspuns:

Soro scuză-mă, dar şi tu proastă că te-ai dus la el în casă, dar ai venit aici să ne ceri ajutoru', nu te judec.

Vorbeşte cu mama ta spune-i ce s-a întâmplat chiar dacă o să te certe problema trebuie rezolvată va vorbi cu poliţia că ai fost violată, tu ai o dovadă că numai eşti virgină deci ceva sigur s-a întâmplat.

Bea ceaiuri, ascultă muzică, încearcă să nu te mai gândeşti şi să dormi puţin.

Ai grijă de tine şi sper că ai învăţat ceva.
FantaSZy.

| Monica a răspuns:

Te-a violat şi tu stai aşa?
Spune-le părinţilor tăi. Nu se poate altfel. Fapta s-ar putea repeta.Nu mai fi atât de credulă! Te rog.
Şi spune-le urgent.Nu ai de ales.Nu o să se întâmple nimic. Absolut nimic. Îmi imaginez cum te simţi. Dar totul o să treacă! Fi calmă, liniştită şi ascultă-mi sfatul. E foarte important.Nu poţi să te laşi aşa!
sad

| Narfundo a răspuns:

Cu politia din ziua de azi ...nu mai mintiti fata mah. Te duci la politie si stai o luna pe drumuri si in orice caz ar putea sa nu ii faca nimic aluia daca nu ai bani sau pilesad. Este complicat si daca are el pile, te poate aduce in asa fel incat sa fi tu vinovatatongue.Credema sunt multe marsavii in lume.Fi tare, stiu ca poti.Mergi inainte, lucrurile rele ne-ntaresc daca sti sa le privesti cum trebuie.Nu te lasa prada supararilor, fi o tigroaica, ok3?

| Barajag a răspuns:

Niciodata sa nu te mai increzi in oameni, trebuie sa ai incredere doar in tine, in ceea ce vrei sa faci, acel baiat trebuie sa fie pedepsit, solutia cea mai buna (daca bineinteles vrei), este sa-i spui mamei tale ce ai patit, poate se va lua o masura pentru tot ce ti s-a intamplat, se stie ca o fapta ca asta fara acordul tau, se numeste viol, iar daca esti minora este si mai grav.Ca sa te linistesti, este bine sa vezi lucrurile cu calm.Cum spune si @Gabs pregateste-ti un ceai calmant si de maine hotarasti ceea ce vrei sa faci.Pe viitor ai mare grija pentru ca unii barbati sunt parsivi, se gandesc numai la ei.Bafta!

| irina20 a răspuns:

Spune-le parintilor tai si mergeti impreuna la politie.Nu trebuie sa-ti fie rusine pentru nimic.

| Alex0194 a răspuns:

Eu zic ca e viol si ar trebui anuntate organele competente

| anaid a răspuns:

Unde credeti voi ca sunteti aici in filmele americane?laughing
Flav ai tot respectul meu iar voi ceilalti... ce politie? auzi sa se intalneasca cu el? ala e un psihopat nu e nimic de facut, politia nu face nimic fara probe iar tu angelutza... e greu tare sa iti dai seama ce vrea un barbat cand te invita sa te urci in masina la el pentru a merge LA EL ACASA. Putea foarte frumos sa se duca singur sa isi ia ce ii trebuie, de ce trebuia sa te ia cu el?
Nu mai ca e o problema fetele majoritatea nu prea gandesc de la fumurile alea de femei fatale pe care l au in cap iar barbatii fac ce stiu ei mai bine...profita de situatie!
Dar macar a avut diplomatia sa foloseasca un prezervativ!

| GyeBaek a răspuns:

Fa plagere pentru viol, nu te simti vinovata atata timp cat ai fost obligata, nimeni nu o sa dea vina pe tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Andru1996 a răspuns:

Poi ala :
1)trab omorat
2)o zk cu mandrie si fara teama as face'o eu
3)anunta si politia dar trebuie sa ai si ecva dovezi
4)poate nu e ortodox cauta niste rapperi sau rocheri mai nebuni care sunt prieteni de'ai tai si dai o bataie d sa o tina minte toata viata(eu perss as veni sa ii dau una in cap)
5)ala e un *** de om si o sa arda in iad! Pt el viata o sa fie de acum HELL IN A CELL

| pwp a răspuns:

Ce ratat!
as spanzura un asemenea om!
acest gest inseamna viol! spune-le parintilor (stiu ca ti-e rusine.si mie mi-ar fi )! trebuie sa mergi si la politie.trebuie sa plateasca pentru ce a facut!

| lextim a răspuns:

Acuma sa inteleg ca baietii pot viola orice fata cand vor pentru ca-s proaste si nu spun?winking

| cristianorudi7 a răspuns:

Daca ai vrut

| Xonia a răspuns:

Dar totusi, ne zici cati ani ai?

| CARMENCITA a răspuns:

Sper ca esti bine si ca te-ai dus la politie.Sa nu te gandesti ca ai gresit ca ai mers la el acasa, el a gresit amarnic ca te-a violat si te-a amenintat.Ai cedat pentru ca ti-a fost frica pentru viata ta. El trebuie sa plateasca pentru fapta lui.Ai sau nu dovezi du-te la politie. Daca este adevarat ce ai spus este viol. Poti merge la un psiholog cateva sedinte. Apeleaza chiar si la televiziune sa-ti faci dreptate. Cel care te-a violat e bolnav.Cunosc o persoana care a fost violata si nu a fost la politie si a regretat toata viata.Nu a mers ca era comunism. Vremurile s-au schimbat. Tu fa cum crezi ca-ti este mai bine, dar ar trebui sa mergi la politie.Imi pare sincer rau ca ai patit asa ceva.Sunt sigura ca vei trece peste asta deoarece stiu ca se poate.Trimite sms privat ca esti bine si ce ai facut.

Răspuns utilizator avertizat
| dodobymy a răspuns:

Traim intr-o lume perversa si cruda asa cum ti-au zis si ceilalti ar fi bine prima data sa le spui parintilor tai si apoi sa te duci la politie, daca nu rezolvi nimic cu politia gasesteti cativa prieteni mai duri si baga frica in ala ca nu se stie niciodata cand se mai poate repeta faza. Imi pare rau pentru ce ai patit sad oameni de genul asta ar trebui castrati si inchisoare pe viata angry sper sa treci cu bine peste aceste momente bafta in viata.

| cristina_3322 a răspuns:

Odata ce mergea cu el se va considera ca a facut`o de buna voie. Daca nu exista urme de violenta.

| adrian_3467 a răspuns:

Te duci la sectia de Politie cea mai apropiata si spui ca vrei sa reclami o agresiune sexuala. Vei fi condusa intr-o sala unde vei discuta cu cineva care se ocupa de cazul tau. II explici cum s-a intamplat si dupa aceea vei completa o declaratie sub indrumarea lui. El se va ocupa de caz si asta e tot. De preferat sa te duci in max. 48 de la eveniment. Succes.

| Ada... a răspuns:

Bună! Ar trebui să le spui de urgenţă părinţilor tăi. Cum spun şi ceilalţi asta se numeşte viol. A şi încercat să te omoare...Vai, vai, oare ce avea în cap băiatul ăla?
Ar trebui să nu te mai încrezi în astfel de băieţi, ei numai asta vor.Acum o să fii mai atentă când o să îţi alegi prietenii.
Oricum e o situaţie foarte urâtă. Doamne fereşte de aşa ceva!
Rezistă, fii tare, totul se va rezolva! straight face

| Sconcsiş a răspuns:

La politie cu animalu ala

| Bogdan_7395 a răspuns:

S-a intamplat., incurajeaza-te si mergi inainte, va fi bine, dar nu tine secret fata de familie ce ti s-a intamplat, adica discuta cu cineva si nu-l ierta pe nenorocit.Actionezi cum crezi dar confrunta-l, tine-i piept ca nu e decat un gainar, capabil sa faca asa ceva

| Timeea_1190 a răspuns:

Mergi la politie. Depunde o plangere pentru viol. El este major. Dar tu? Daca esti minora cu atat mai bine. Dar din moment ce ai intrat de buna voi in masina lui poate spune ca ai fost de acord cu relatia sexuala. Oricum anunta politia. Spunele parintilor. Faci mai mult rau daca nu le spui. succes

| pauladrian a răspuns:

Pacat de pustoaicele din ziua de azi...naivitatea e punctul lor forte si ar fi pacat sa creasca cu acest atuu. Acum e problema fetelor daca se simt atacate.