Nu, categoric nu inaltimea.
Faptul ca esti micuta de statura nu are nici o importanta, odata ce au vorbit cu tine prima oara, au iesit cu tine, deci te-au placut in prima faza, dar ceva a intervenit pe parcurs, posibil iti miroase gurita, posibil pui intrebari nepotrivite, posibil sa te comporti inadecvat... acolo ytrebuie tu sa faci o analiza si sa vezi ce nu este corect.
Buna.Nu cred ca te refuza nimeni pentru ca esti scunda, poate doar persoanele superficiale. In locul tau nu mi-as face griji, vei gasi persoana care sa te sa aprecieze si sa fie atrasa de tot ce insemni tu cand te astepti mai putin. Pana atunci lucreaza la propriul sine, sa ajungi cea mai buna versiune a ta.Nu ai decat de castigat astfel, indiferent de ce se intampla pe parcurs.
Am 1,52 si am forme
Nu am deloc pretenții, vreau doar pe cineva cu care să mă înțeleg
Apropo,a fi înalt nu înseamnă a fi și atractiv, nu am pretenția de la un bărbat să fie foarte înalt
pentru că înălțimea e irelevantă, degeaba ești înalt daca nu ești atractiv și nu ai nimic în cap
Daca-i fara pretentii iti gasesc eu cel putin 10 pitici!
1,52? Esti pitica.
Femeile pitice nu au succes decat la cei pitici ca ele. Astia de care spui nu-s cumva inalti? Da? D-aia.
Nu sunt așa înalți) oricum nu se vede diferența pentru că eu sunt bine făcută și am forme
Hei
Pot fi multe motive, dar cel mai important lucru pe care ai nevoie să-l știi este că nu are legătură cu tine ci cu ei
Fie că sunt ei prea timizi sau pur și simplu nu sunt genul tău deși pare că sunt, oricare ar fi motivul problema nu e la tine
Dacă vrei să schimbi ceva la tine fă-o pentru tine nu pentru altcineva sau pentru alții
Cei care te plac o să te placa așa cum ești tu
Din păcate platforma asta nu e prea reușită și nu prea putem comunica pe aici
Amaliaaaalala întreabă: