| Nataliapopi a întrebat:

Am avut de trei ori relatii sexuale si nu a curs sange deloc, dar de fiecare data am avut aceeasi durere.Am vaginul elastic si nu se rupe? Sau m-am dezvirginat eu in timpul unui exercitiu fizic sau masturbandu-ma?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

De obicei dezvirginarea este dureroasa sau chiar extrem de dureroasa si la fel si urmatoarele cateva raporturi sexuale. Durerea resimtita depinde atat de dimensiunea (grosime) penisului cat si de dezvoltarea ta fizica deci de marimea (adancime, largime) vaginului tau. De asemenea durerea persistenta, depinde in foarte mare masura de faptul de a fi practicat sau nu masturbarea intravaginala, pentru a-ti largi chiar si putin/partial largimea canalului tau vaginal. De asemenea depinde intro foarte mare masura de modul in care partenerul reusi sa te pregateasca psihic dar mai ales fizic prin preludiul de pregatire a sexului. Sangerarea poate lipsi fiindca himenul nu se rupe intotdeauna prin sex aceasta putand ramane intact si dupa intretinerea multor penetrari ale vaginului respectiv. In practica medicala de multe ori medicii se confrunta cu situatii in care himenul este intact in momentul inceperii travaliului si ruperea himenului se produce din cauza dilatarii exceptionale a vaginului de catre capul copilului in momentul nasterii acestuia. In concluzie este foarte posibil sa nu sangerezi in momentul dezvirginarii si nici a penetrarilor ulterioare. Se pare ca; ori exista o mult prea mare diferenta intre marimea organelor voastre sexuale si din acest motiv apare acea durere fiindca inca deocamdata nu au devenit compatibile. Vaginul tau este mult prea stramt in comparatie cu grosimea barbatiei partenerului. Sau o alta cauza/motiv al durerii se datoreaza faptului ca ati intretinut pana in prezent foarteputine acte sexuale complete, au fost intretinute rar, si din acest motiv muschii vaginului isi mentin forma si rigiditatea deoarece nu sunt antrenati sa se intinda si astfel sa devina elastici. Daca nu vei incepe sa te autosatisfaci prin "degetica" sau folosirea unor obiecte adecvate, va fi nevoie sa mai treaca o perioada de timp destul de lunga pentru ca muschii vaginului tau sa se intinda suficient de mult si sa devina suficient de elastici incat sa se potriveasca ca o "manusa" pe penisul iubitului.Practicarea in continuare a masturbarii intravaginale este singura solutie viabila prin care muschii vaginului se intind suficient, ceea ce va facilita ca penetrarea sa devina usoara, lina, placuta, satisfacatoare. Multa sanatate.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E vorba de himen nu de vagin.Himenul poate fi elastic.In cazul tau.In legatura cu masturbarea si exercitiul fizic numai tu poti sti ce s-a intamplat.

| Emilian65 a răspuns:

Este posibila oricare din variantele prezentate de tine.

| Florentina9210 a răspuns:

''am vaginul elastic si nu se rupe'', adica?
Probabil, ai vrut sa zici ''am himenul elastic si nu se rupe'', asa da.
E posibil si asta, din cauza masturbarii sa te fi dezvirginat singura.

| Phoenixstar02 a răspuns:

Sa te fereasca Dumnezeu sa ti se rupa vaginul si sa isi piarda elasticitatea...