| MaryMary_5164 a întrebat:

Am o mare problemabig grine cand a inceput scoala pr meu s`a mutat la alta scoala(e ok pentru ca am tinut legatura). Eu vin acasa cu un coleg care sta aproape de casa mea... faza este ca lui ii place de mine~x( (m`a intrebare daca vreau sa fiu cu elcrying si eu i-am zis ca ma mai gandesc ca sa nu-l ranesc). Si week-endul trecut am fost la o petrecere la acare a fost si el(colegul) si pr lui ma tot bateau la cap sa-i dau rasp si eu i-am zis ca mai intai trebuie sa vb cu fostul meu pr(faza e ca eu nici nu mais tiu daca eu sunt cu fostul pr)si acum colegul imi tot zice sa vb cu el ca sa-i dau rasp la intrebarecrying(Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Nicky29 a răspuns:

Foarte simplu nu mai fi cu nici unu si vezi care te cauta primu.Care te cauta primul merita sa ii acorzi o sansa nu neaparat sa fi cu el. Vorbeste cu fosta intrebal ce mai face cand va mai intalniti vezi ce iti mai zice.

| lauracraciun a răspuns:

Hei.daca mai esti cu acel prieten care s-a mutat la alta scoala eu zic sa nu te despati de el daca chiar tii la el.adica m-i se pare o prostie sa renunti la acel baiat doar ca te preseaza altul. daca nu il placi pe colegul tau eu ii zic sa ii explici ca ai prieten, ca tii la el si ca nu vrei sa te desparti de el.in plus acel coleg daca te-ar place cu adevarat cred ca te-ar astepta pana cand ar fi nevoie.dar pana la urma fiecare cu caracterul sau. sper sa faci alegerea cea mai buna pa pawave

| effect a răspuns:

Eu zic mai intai sa pui ordine in relatia cu fostul prieten
Si dupa daca vezi ca nu mai merge cu el
Poti incepe o relatie cu colegul tau
Dar nu incerca sa fii cu amandoi de odata
Ca nu e ok :-)

| Alecsia a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu prietenul tau (cel care s-a mutat la alta scoala) si sa va clarificati relatia. Daca nu mai merge, asta este si capul sus, da-i o sansa colegului tau. Dar nu renunta la ceea ce ai pentru un altul daca ti cu adevarat la prietenul tau. Si daca dupa discutia ce o sa o aveti clarificati totul si va impacati (sa spun asa, desi nu sunteti certati) cheama-l intr-o zi la tine la scoala dupa ore astfel incat celalalt va va vedea impreuna si te va lasa impace. Este greu cu baietii! Take care si bafta! :*

| romyna1998 a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti cine iti place mai mult. Daca iti plac la fel(sau aproape) atunci ar trebui sa ramai cu prietenul tau si sa-l lasi in pace pe coleg.Dar daca iti place mult mai mult(foarte mult chiar) de coleg, atunci ar trebui sa-i spui prietenului tau, fara sa-l ranesti.

| al3xa_5203 a răspuns:

Buna.pai trebuie sa vb mai intai cu pr tau (daca mai esti cu el), sa-l intrebi daca mai sunteti impreuna iar daca sunteti impreuna spune-i colegului tau ca u esti intr- relatie si ca ar fi super sa ramaneti doar prieteni, iar daca nu mai esti cu pr tau eu ti-as propune sa ti o puza vreo 2-3 zile si sa te gandesti foarte foarte bine daca u chiar vrei sa fi cu clegul tau sau nu...dar gandeste-te si la consecintze.winking