| Florescu_Adrian_1985 a întrebat:

Am si eu o intrebare. Am 15 ani si simt nevoia sa imi fac poze la penis, apoi sa le arat oamenilor, adica fetelor. Este ceva ilegal in asta, sau daca le postez pe ste-uri erotice, ar exista o problema legala?

15 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Poate fi considerata o forma de EXHIBITIONISM. Conform DEX -- exhibiţionism s.n. 1 Mania de a face exhibiţii. 2 (med.) Deviaţie a comportamentului sexual, îndeosebi la bărbat, constînd în expunerea la vedere, în faţa unei persoane străine (femeie, copil), sau în public a organelor sexuale şi care apare fie din nevoia de satisfacţie sexuală perversă, fie ca urmare a unei deficienţe de ordin psihic (stări confuzionale în hipoglicemie, ebrietate, demenţă etc). Este considerata ca fiind ilegala si este pedepsita prin lege.

| mihai69 a răspuns:

Deținerea în vederea publicării, publicarea de materiale obscene cu minori se pedepsește conform legilor în vigoare. De altfel, din același motiv, niciun sait nu va accepta să publice poze ale minorilor.

| LoveSleep a răspuns:

Dacă simțeai nevoia, n-aveai un avion la poza de profil, mincinosule!

| Lawliet14 a răspuns:

Esti bolnav psihic si vezi ca n-ai 18 ani!

| Florescu_Adrian_1985 explică (pentru Lawliet14):

Si daca nu am 18 ani ce este? Era doar o simpla intrebare, daca e sau nu ilegal.

| Mieeez666 a răspuns:

Stai linistit boss, am facut si eu de astea.
Nu stii tu placere, vin toti poponarii pe tine, te trezesti cu mascatii la usa, da' macar esti fericit c-ai facut o curva fericita. De acum ai o viata faina, magnet de gagici care o sa-ti cumpere trabanturi ca n-au bani de altceva ca stau doar in drumuri, bautura din toaleta (de calitateh fah), casa...la mila Domnului (o sa-ti pice un cos de gunoi si-un carton din cer, intelegi). Ilegal nu-i, toti vor sa vada ce penis mare ai.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mieeez666):

rolling on the floor))

| Mieeez666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu rade, nu-i amuzant.

Ba e rolling on the floor)

Ba nu. Nu cred ca te-am facut sa razi chiar asa de tare. Jura cu mana pe Biblie! laughing

Jur.
http://postimg.org/image/pikshbq1z/

Acolo e primul sau al doilea testament? laughing
Eu zic ca primul raspuns e mai amuzant ca al meu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce faci asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi aduc aminte aveam eu un coleg mai natang si speriat de bombe i-am cerut HTC-ul sa vad si eu cum e si i-am gasit poze cu cucul lui intr-un album am ramas... chiar ma gandeam ''bai asta nu-i normal ce mare o are doamne fereasca sfantu''laughing n-am fost nesimtita sa le arat si altora doar ca ai grija.
laughing)

| SuntFataInPlm a răspuns:

Nu poti sa i le arati cuiva fara sa stii daca vrea. Ba tu esti normal? Du-te dracu de aici, sigur esti un troll, cum ***... iti faci o iubita frate. Nu sa arati asa random la toti. Nu e ilegal sa postezi poze depinde unde. E ilegal sa fii atat de prost. Nu iti urez bafta. Mori.