Ahh...inteleg ce simti.Prin acelasi lucru (aproximativ) am trecut si eu cu o fata.Imi tot dadea semne ca ma place, cand nu ne vedeam, vorbeam pe Facebook ore in sir, ne-am intalnit, i-am dat un buchet de trandafiri si la sfarsitul intalnirii (dupa vreo 2 ore) mi-a zis ca nu ma place )Asta este.
Mor de ras. Cum mai Roberte sa se intample asa ceva . TIpa stia deja cum arati? I-ai dat poze?
Eu unul am ramas perplex frate.N-am prea inteles de ce mi-a facut asta dar ce puteam sa mai zic?Stia totul despre mine, ne cunosteam de multi ani oricum.Am renuntat sa-mi mai pun intrebari in legatura cu deciziile ciudate de moment ale unor oameni ca ma ia durerea de cap.
Mersii
Ce am zis gresit?
Totul
Vrei sa ghicesc eu in stele ce i-ai facut baiatului aluia? Nu am de unde sa stiu. Poate ceva ce ai facut sau poate ceva ce nu ai facut. POate ai fost purs si simplu, neinteresanta. Soarta. Next.
Este posibil ca baiatul respectiv sa isi fi facut o parere despre tine la petrecere si din discuțiile pe net iar in momentul cand totul s-a intamplat face to face sa isi fi schimbat acele pareri. In acelasi timp poate ai avut si prieteni/prietene care sa te fi vorbit nu tocmai de bine in fata lui.
Amaliaaaalala întreabă: