Nu cont daca e mai mare ca tine nu cont de cine yty e rusine ci cine esti tu si mai mult de 50 la suta e place succes
Pai...pana mai acum vreo 4 luni, nici macar nu stia cine sunt! si cand s-a interesat el de mine si l-a intrebat pe tata, eu aveam prieten si el stia lucrul asta.si acum de vreo 2 luni m-am despartit de prietenul meu si el stie.
dar nu inteleg de ce nu face nici un "pas" ca sa zic asa..de ce nu intra deloc pe la supermarket...
in rest,cand ne intalnim pe strada,ne salutam, totul e ok.
si acum ma cunoaste destul de bine, adica si eu stiu foarte mmulte lucruri despre el, dar si el despre mine! cred ca aseara cand se tot plimba pe langa mine, incerca sa ma impresioneze..si-a reusit!
Nu stiu daca e timid sau nu! dar un lucru stiu sigur.e baiat destept si stie sa se faca placut de orice fata.cand s-a interesat el de mine si l-a intrebat pe tata, eu aveam prieten si el stia lucrul asta.si acum de vreo 2 luni m-am despartit de prietenul meu si el stie..deci,stie ca st singura.
si eu stiu despre el ca e singur, chiar el i-a zis tatalui meu + ca i-a mai zis si fratele lui! si tata mi-a zis mie!
Eu cred ca te place dar are o anumita retinere in ceea ce priveste "primul pas". Probabil crede ca te mai gandesti la fostul prieten si nu vrea sa te abordeze imediat. Iti doresc mult succes! :*
Părerea mea e că are reţineri deoarece familiile voastre se cunosc între ele. Dar tu ai putea să profiţi pe urma acestei relaţii de prietenie dintre familie şi să le propui alor tăi să faceţi o ieşire în grup..grătar, piscină, vă vin vouă idei. De plăcut, te place, altfel nu ar face atâtea plimbări, doar că îi lipseşte impulsul acela de moment.
M-am gandit si eu la asta..cu retinerea..cum am mai spus, el, tatal si fratele lui sunt prieteni foarte buni cu tata.si ma gandeam ca poate lui ii e teama de vreo reactie din partea tatalui meu si ca ii e rusine de el.dar tata nu i-ar spune nimic, pentru ca stie ce fel de om e..si sincer iti zic, nu cred ca mai sunt multi baieti ca el..adica,e destept in primul` rand si stie sa se descurce, e harnic, impreuna cu tatal si fratele lui au afacerea lor si e chiar ok baiatu`.
cat despre plimbat, iar ma repet, s-a plimbat o gramada in jurul meu...prima data a vrut sa se duca acasa, dupa aia s-a intors...si tot asa.
oricum el e genu` de baiat care in timpul liber, daca-l are, profita de el la maxim..se plimba peste tot.
dar totusi, aseara era ora 22:00 cand se plimba el
si mai e ceva...pana mai acum cateva luni nici nu stia cum ma cheama...si acum.
Andrei91922722 întreabă: