Normal ca nu e pe bune scuza, wtf ) Cred ca e cea mai lame si penibila pe care am auzit-o pana acum. Fata asta te place dar nu prea vrea s-o arate iar tu nu mai fi asa molau cu astea cu "imi pare rau ca m-a luat valul". Ai vrut s-o saruti, ai sarutat-o, te-a lasat inseamna c-a vrut si ea nu trebuie sa-ti ceri atatea scuze
În primul rând, trebuie să-ți dai seama dacă o placi. Din ce am citit, ești încă în dubii.
Dacă da, trebuie s-o inviți tu undeva. Cred că te place, dar nu știe exact ce anume vrei tu și de-aia ezită puțin. Oricum, ea te-a invitat, e rândul tău. Dacă refuză, o mai poți invita o singură dată, în altă zi. Nu de încă 20 de ori, nu te rogi de ea. Dacă acceptă, ieșiți, și undeva pe la final când vă plimbați sau o conduci acasă, îi spui că o placi (și vrei să fii cu ea). Dacă zice altceva în afară de "te plac și vreau să fim împreună", o saluți relaxat și pleci. Fără pupat și fără nimic. Și nu o mai bagi deloc în seamă până nu o face ea. Și o s-o facă, crede-mă. Iar atunci îi zici că nu ai chef de copilării, dacă vrea să fiți împreună, să-ți spună, iar dacă nu, să te lase în pace. Orice tâmpenie cum că a avut experiențe neplăcute sau mai știu eu ce, sunt doar scuze de care nu ar trebui să-ți pese, lucru pe care i-l spui, neapărat.
Nu trebuie să îți pese dacă se oftică și pleacă, sau dacă nu te place, sau dacă pierzi prietenia cu ea. În fond, nu asta ai vrut, tu voiai ceva mai mult. Dar n-o să se ajungă aici, pentru că te place. Nimeni nu acceptă să iasă cu tine (te invită personal chiar) și te sărută(sau acceptă să fie sărutată) dacă nu te place.
Și încă ceva. Ești prea de treabă. Fii puțin mai "rău".
Amaliaaaalala întreabă: