Eu iti spun sa-i spui lui ca a face dragoste nu inseamna ca trebuie sa faci si sex oral sau anal cum bine cred uni, recunosc ca barbat ca sunt senzati placute dar asta incazul in care ambele parti sunt de acord sa o faca. dar in cazul vostru ai putea sa-l intrebi: chiar ma iubesti? sigur raspunsul lui va fi da. dupa care ii cer sa-ti respecte cerinta si sa nu iti mai ceara sa faci ce tie nu iti place sau nu esti de acord sa faci. deci, mult noroc si bafta.
Bună,
Din câte am văzut din întrebările precedente, ai 14 ani. Ei bine, Elena, crezi că eşti la vârsta potivită la care să te implici în astfel de chestii? Crezi că această practică e reprezentativă pentru viitorul tău? Eu spun că nu.
Aşa că sfatul meu este să îi explici "prietenului" tău că pur şi simplu nu sunteţi destul de maturi pentru aşa ceva şi că nu întreaga chestie nu este chiar ceea ce preferi tu. Dacă ţine la tine, va înţelege. Şi nu e forţată fraza.
Eu sunt din Moldova si aici o fata care suge macar odata, ea este numita Soscă, ea nu mai este respectata de nimeni nici de prieteni, dintr-un pahar cu ea nimeni nu mai bea si nici nu maninca ditro farfurie cu dinsa, Si cu ea se comporta ca cu un om mizer. Motivul nu este ca ea ramas ceva in gura dupa ce a facut oral, dar fiindca aceasta ar fi ca o injosire. In Rusia la fel, aceastea sunt hai sa spun asa niste legi care au provenit din Puscarie.
Dar dragostea si sexul nu-i una si aceias. Sex pot facea si 2 châni supt un gard, si la fel este sex.
Pur si simplu ii vei spune. Daca te iubeste o sa te inteleaga si o sa faceti doar dragoste...:*
Spune-i clar ca tu nu vrei. Daca chiar tine la tine o sa te inteleaga si nu o sa fie nicio problema. Nu este un motiv sa va certati. Ar trebui sa iti respecte decizia.
anonim_4396 întreabă: