Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171581intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
21 Oct
SATI 236.681AFISARI
150.908VIZITE
138.756V. UNICI

Daca ai menstruatie de 2 ori intr-o luna este posibil ca luna viitoare sa nu-ti mai vina? pupUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns Recomandat de TPU
  a răspuns:

  Ciclul menstrual nu se referă la de cate ori iţi vine pe lună. Se referă la intervalul de zile.Normal ar fi să vină la un interval de 24-28 de zile.De exemplu:pe data de 2 îţi vine menstruaţia, se termină, iar dacă peste 24-28 de zile vine din nou este cum zici tu, de două ori pe lună. O dată pe 2 si o dată pe 26 sau 30, in functie de numărul de zile între cele două menstruaţii.Atunci când ciclul menstrual nu vine regulat, nu este nevoie să iţi faci griji mai ales dacă ai avut contact sexual protejat. Dar atunci când menstruatia îti venea la un anumit interval, si a depaşit mai mult de 3 zile trebuie să iţi faci probleme. De asemenea, trebuie să te îngrijorezi şi atunci când durata dintre menstruaţii e mai mică de 24 de zile.Asta poate însemna polimenoree, si este îngrozitor. Din fericire, poate fi tratată. Consulta un medic!

  Pa, pa.

 • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Nu. Inseamna ca ai menstruatii neregulate, cel mai probabil din cauza unui dezechilibru hormonal. Avand menstruatii de doua ori intr-o luna, este posibil sa ai ovulatii multiple si in urmatoarea luna menstra sa nu apara datorita unei sarcini. Trebuie sa faci un test de sarcina si apoi sa mergi la ginecolog, indiferent de rezultat.
 • a răspuns:
  E posibil sa fii bonlava, deci urgent la medic!
 • a răspuns:
  Da e posibil si eu am patit sa imi vina de 2 ori intr-o luna si luna urmatoare deloc. pupici
 • a răspuns:
  Am avut si eu de 2 ori intr-o luna(curgea din abundenta) dar nu-mi veni/se luna anterioara.
  Iar luna urmatoare mi-a venit dar nu mi-e curs prea mult.

  nu m-am dus la medic si acum e normalabig grin...papa:*
 • a răspuns:
  Mi s`a intamplat si mie odata asa, dar urmatoare luna mi-a venit normal big grin nu cred ca e un motiv de ingrijorare, sau sa fii bolnava... eventual, poate ai o mica raceala big grin
 • a răspuns:
  Daca am avut ciclu pe 3 mai si mi-a venit iar pe 30 mai desi nu a curs foarte mult decat o zi...pot fi insarcinata? astept raspuns va multumesc mult.