| MikiLove a întrebat:

De la cati ani e bine sa faci sex? Eu as vrea sa-mi incep relatia sexuala de la varsta de 15-16 ani. Credeti ca e bine de la varsta asta?

20 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Daca atunci te simti pregatit/a, nu e nici o preoblema. Dar s-ar putea sa ai remuscari mai tarziu.

| gigiro a răspuns:

Nu! No comment!

| Debb a răspuns:

Nu asta conteaza. Ci cu cine o faci. Nu poti sa o faci la 15 ani cu unu la nimereala si apoi sa suferi. Cand vei avea un prieten la care sa tii cu adevarat si el sa tine la tine si sa ve asigurati ca relatia va tine mai mult timp, de ce nu. thinking

| SperanteSpulberate a răspuns:

Nu, nu e bine, nu esti bine dezvoltate psihic si fizic.Ar fi bine sa iti incepi de la varsta de 17-18, daca in viitor nu vrei sa fii bolnava, atunci varsta e 17-18.
Bafta si Craciun Fericit!

| claus a răspuns:

Foloseste prezervativu. lasa intrebarile stupide. stim ca deja ti-ai tras-o. nu e nimic rau ca ai 14 ani. daca asa ai decis asta e, cine te-ar putea opri?

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Mai bine pastreazate pana la varsta de 17-18 ani
Sarbatori fericite :*:*:*

| Ionut a răspuns:

Incepeti viata sexuala cand te simti tu pregatita, nu conteaza varsta! Bafta

| miki_9255 a răspuns:

Chestia asta nu tine de varsta.incepi atunci cand te simti tu pregatita si cand simti ca ai gasit persoana care sa merite.sau ma rog cu care simti u ca vreai sa fie. poti foarte usor sa ai 19 ani si sa nu fi inca pregatita sau sa nu gasesti pers.sau poti sa ai 17 ani si sa te gandesti la asta.eu una iti zic sa nu te grabesti.toti 15 16 ani e devreme.mai intai trebuie sa te informezi despre toate chestiile nu doar despre boli si astea.si iti zic din experienta.cu cat esti mai mare cu atat o percepi altfel si inveti sa pastrezi exact ce conteaza din prima databig grin.si in general nu se intampla cand vrem noi.se intampla atunci cand este programat sa se intamplesmug iti tin pumnii si inearca sa nu te grabesti.crede`ma atunci cand e sa fie simti ca esti pregatitasmug

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| JustMeBăi a răspuns:

Cand crezi ca esti pregatit psihic si fizic.happy

| EsarfaRozZ a răspuns:

Nu exista o varsta anume pentru a`ti incepe viata sexuala. E bine sa o incepi cand simti tu, si cand iti iubiesti cu adevarat partenerul cu care vei face sex. Acum apreciaza fiecare la ce varsta isi va incepe viata sexuala. Eu am 16 ani si nu am facut`o inca, si nici nu ma simt pregatita inca. Fiecare face ce vrea...happy

| Camiii_8342 a răspuns:

Wowwww, stai cuminte=))
A face dragoste pentru prima data nu inseamna sa te programezi, pur si simplu cand gasesti un baiat care crezi ca e idealul tau si in care ai incredere, atunci da... oricum nu e prea bine de la varsta asta 15-16 ani.Ai rabdare si tu nu te grabi la chestiile astea ca s'ar putea mai tarziu sa iti para ft rau pentru chestia asta.gandeste'te bine ok?

| pufoshenia_7680 a răspuns:

Sti eu zis ca ar fi bine sa iti incepi relatia sexuala la varsta de 17-18 ani. si problema e si cu cine faci. Acm fiecare cu riscul luibig grin

| HamsteRitaRiRi a răspuns:

Nu prea cred ca este bine dar tu esti,, sefa'' daca ai incredere in baiat poti. sa te protejezi!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

Alte răspunsuri
| Ninz a răspuns:

Conteaza cu cine o faciwinking nu cand. si evident e normal la o varsta peste 16-17 ani...

| Leon_6129 a răspuns:

Nu, de ce crezi ca e dragoste la 15-16 ani?