| Bruneta97 a întrebat:

In legatura cu intreabarea mea postata mai devreme...Nu mai pot imi vine sa plang crying. Iubitul meu mi-a trimis mesaj acum cateva minute in care zicea asa: buna pisi :* ti'am trimis mesaju asta ca sa iti zic ca totul s-a terminat intre noi. au fost niste ani frumosi, mai ales sexul oral facut de tine :*:*. Te iubesc si pa pa. P:S: Ce o sa ma ia rasu cand o sa te vad cu altu pupandu-te stiind ca te va saruta in gurita aia in care mi-am facut eu treaba :* laughing. Nu mai pot imi vine sa ma omor. Spune-ti ce sa fac acum ca stiu ca este doar un nesimtit si nu ma iubeste?

33 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Spuneti*. te-ai combinat cu un ratat si acum iti plangi soarta. ghinion. treci peste faptul ca ai fost carpa lui de sters pe jos si pune-ti niste principii in viata

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti bagi picioarele in el de mitocan si ai grija la urmatorul. nu toti barbatii sunt ca el. Iar daca apar barfe din partea lui poti spune si tu la toata lumea ca o are mica si borcanata

| maria999 a răspuns:

Si cand ma gandesc ca si eu era sa fiu pacalita in felul asta. Baieti sunt niste porci care nu merita nimic.Vor decat sex si cam atat si dupa se lauda pe la toate colturile ca i-a uite am f***** si pe aia. Trebuie sa mergi mai departe si sa ai grija data viitoare scu cine te incurci.

| anonim_4396 a răspuns (pentru maria999):

Nici voi nu sunteti mai breze, majoritatea sunteti ca asta, acceptati. e 50/50 vina, stai tu linistita. e enervant ca se mai si supara... la ce s-o fi asteptat nu stiu

| maria999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda asa e nu suntem mai breze nici noi pentru ca ne indragostim ca proastele de cine nu trebuie. Sa nu-mi spui ca tu esti unul dintre baietii aia care respecta fata de langa el ca nu te cred. Toti faceti asa.

Parca m-ar interesa daca ma crezi sau nu (fara suparare) dar cei ca mine sunt luati de prosti, si la un moment dat daca nu dam peste cine trebuie, tot ca cel de deasupra ajungem si noi, deci nu depinde numai de noi, ci si de voi.
oricum deocamdata am avut noroc, chiar daca s-a incheiat relatia de 3 ani care am avut-o, fata de cea de sus am dat peste cineva cu "cap, pentru ca am stat sa o cunosct calumea, nu dupa 3 luni " o pisi te iubesc".
"Toti faceti asa" hmmm, ce sa inteleg, ca si tu esti o panarama ca si restul?
daca m-as lua dupa gandirea ta.
Intr-adevar "cei ca mine" rar gasesti, dar de obicei va duceti dupa "bad boys" asa ca nu va plang, meritati pentru ca voi alegeti.

Nu ne ducem neaparat dupa niste "bad boys", dar poate ca se intampla sa ne indragostim cum am mai spus de cine nu trebuie, ok poate ca na te-am judecat putin gresit pentru ca nici nu te cunosc ca sa vorbesc.

Majoritatea au "iubit" numai sa mearga in parc sa faca spalaturi bucale ca sa vada restul dar daca ar acorda putina atentie, si ar cunoaste persoana de langa s-ar evita chestiile de mai sus.
nu prea inteleg eu ce inseamna la voi a se indragosti, mai mult atractie fizica. eu ma indragostesc de o fata dupa ce o cunosc bine, la voi cum zici dupa "ne indragostim cum am mai spus de cine nu trebuie" mai mult e atractie fizica si nu dragoste, daca ati cunoasteo bine nu var mai atrage la fel de mult.

E la asta cam ai dreptate, nu pot sa zic ca sunt adepta de a cauta un iubit doar pentru a avea unul sa fie si el acolo, dar intr-adevar se intampla sa-ti doresti o relatie serioasa, bazata pe incredere sa te gandesti ca ai gasit persoana respectiva, dar sa te cam grabesti in anumite lucruri orbita fiind de persoana de langa tine crezand ca acea persoana ar merita totul. Poate din aceasta cauza se intampla toate lucrurile care nu sunt tocmai placute care raman dezamagite ca si aceasta fata si as putea sa spun ca si eu m-am grabit, o recunosc, dar apoi m-am trezit can trebuie la realitate.

"dar sa te cam grabesti in anumite lucruri orbita" ---- nimeni nu va leaga la ochi, ati vazut prea multe filme romantice unde toti sunt de treaba dar asta e realitatea, niciodata nu trebuie sa "privim" orbi. daca am fi toti atenti, nu ar fi asa toate povestele ca cea de sus. noroc ca tu te-ai trezit din timp.
plus ca nu ii dau mai mult de 17 ani ( la ce mesaj a lasat ala ) deci la varsta asta, daca cineva crede ca are o relatie bazata pe incredere si respect, sunt dusi. nu zic ca nu sunt exceptii ca a mea si la altii, dar sa fim sinceri 95% din "relatiile" la varsta sunt fite. de ce se zice sa nu se puna inima sau multe sperante.

| neutrino a răspuns:

El te-a iubit asa cum a stiut si ai stat tu, iar acum rade de succesorul, fara sa realizeze ca si el a fost in aceeasi situatie. Acum nu trebuie decat sa-ti cauti alt iubit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

La aia ma gandeam si eu laughing, pana la utlima fraza

| Alcyon a răspuns:

E imatur si badaran. Ce-si inchipuie? Ca o s-o gaseasca pe una ca Fecioara Maria, neatinsa si pura?! Orice femeie care nu mai e virgina, e aproape sigur ca a facut sex oral, cel putin o data. Sfatul meu e sa ai grija cu cine te bagi in pat. Cam asta se intampla cand te culci cu indivizi pe care nu-i cunosti foarte bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Duucu a răspuns:

Da și tu la 16 ani i-ai făcut oral straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oi parea eu nesimtit dar haios si romantic mai e mesajul laughing, oricum la faza cu oralul trebuia sa ii trimiti mesaj " pai asa e si la tine, ca i-am facut-o si la altul" sa vezi ce zice.
ce sa facii, treci mai departe si poate la urmatoru iti folosesti capul si nu picioarele, ca sa nu dai peste un idiot din nou.

| Ezeru a răspuns:

Pff probabil iti este foarte greu...
Nu te iubeste. Nici nu cred ca te-a iubit.
Nu prea pot sa vorbesc indetaliat aici pe TPU ( nu vreau sa imi public viata )
Daca vrei sa iti arat o poveste si sa iti dau niste sfaturi cu exemple din care sa tragi o concluzie ma gasesti la id : cs_truth@yahoo.com

| LSMM a răspuns:

Ai ajuns să plângi pentru nesimțirea cruntă a unui băiat? Păcat de tine.

| Danutul22 a răspuns:

Chiar iti sugerez un psiholog, te ajuta enorm..eu am fost..si a fost super ok. sper sa fi bine, chiar nu stiu ce sa zic..omul ala...ma abtin, ai grija de tine..si nu uita, contacteaza un psiholog. Take caresad

| claudia511 a răspuns:

Combina-te cu prietenul lui cel mai bun sau si mai bine, ignora-l, tocmai ti-a demonstrat ca nu merita atentia ta.

| Miladincaa a răspuns:

In primul rand incearca sa te calmezi. Baiatul e un mare nesimtit, nu merita lacrimile tale! Cu atat mai putin viata ta! Stiu ca in adancul tau te simti folosita si iti e sila de tot, dar incearca sa gandesti pozitiv. Nu esti nici prima nici ultima fata care trece prin asta. E adevarat ca dragostea e oarba, tocmai de aceea nu ti-ai dat seama ce se ascunde sub masa ieftina de " baiat bun si iubitor" pe care o afisa el. Fruntea sus! Nu trebuie sa iti fie rusine ca ai iubit! Tu ai fost sincera cu el. El a fost doar un magar pervers.
Stiu ca este dificil, dar viata merge mai departe. Pana la urma va aparea si baiatul care sa merite toata afectiunea ta. Acel baiat nu isi va bate joc de sentimentele tale, nu te va ridiculiza mai tarziu pentru ca ai incercat sa il multumesti.
Cat priveste reprosurile lui despre sexul oral... nu trebuie sa te simti jenata pentru asta. Tu ai facut asta din iubire, el a stiut sa profite de sentimentele tale. Stai linistita, roata vietii se intoarce. Si el va primi ce merita mai devreme sau mai tarziu.

| valeriu1900 a răspuns (pentru Miladincaa):

Cand o aparea baiatul ala, care sa merite toata afectiunea, sa-i spuna ce a facut cu precedentul, ma intreb ce parere o sa aiba.

| Miladincaa a răspuns (pentru valeriu1900):

Daca e baiatul potrivit va intelege si va trece peste, in fond nu a comis nicio crima.

| florin96ak47 a răspuns:

Ai zis ca ai fost 3 ani cu el, nu cred ca a planuit asta de la inceput, poate s-a suparat din oarecare motiv tare pe tine si incearca sa se razbune.
Daca chiar cazi in depresie, poti incerca la un psiholog, dar 90% dintre ei nu ajuta oamenii cu NIMIC.

| Dackvareder123 a răspuns:

Ok calmează-te.
Nu recurge la sincuidere ca nu se merita.
Uita de el, incearca sa-l uiti de tot, stergi tot ce ai de la el, nu mai recunosti nimic. Imaginează-ți ca nu s-a întâmplat.
Daca nu gasesti solutii ti-as recomanda sa consulți un psiholog. Nu e o rusine.

| valeriu1900 a răspuns:

Treci peste, o sa intalnesti altul...la fel.

PS.Tu trebuie sa stii bancul cu bufnita.

| ManiaculTau a răspuns:

Depinde,poate doar glumeste

| SergiuValentin a răspuns:

Acel maimutoi si-a batut joc de tine, a vrut doar sa inscrie si atat... La 16 ani nu trebuia sa iti incepi viata sexuala oricum. Recomand sa vorbesti cu un psiholog (nu e nici o rusine) te vei simti mult mult mai bine...

| Ezeru a răspuns (pentru SergiuValentin):

Nu recomand psihologi.
De ce?
Majoritatea psihologilor vor sa scoata bani si nu ajuta oameni ci doar trag de timp. Un psihlog adevarat ii induce pacientului singur rezolvarea si il face pe acesta sa spuna cele mai adanci lucruri fara sa intrebe ci doar sa afirme.

| SergiuValentin a răspuns (pentru Ezeru):

Sa stii ca nu e adevarat. Se poate duce la un psiholog scolar. ( E GRATIS!) nu e neaparat sa dai bani.

| DauSfaturiBuneRau a răspuns:

O doamne ce tâmpenie ai făcut că te-ai cuplat cu un fraier ca ăsta.
Mai mult ca sigur o să lanseze zvonuri despre tine, și poate dacă ți-a făcut poze. Înfine, nasol.
Cred că ar trebui să te duci și să îl confrunți face-to-face. Decurge și tu la o amenințare, că dacă nu, se poate să se joace așa cu tine până iese ceva urât. Dacă lucrurile se agravează, spune-i și mamei tale.
Sms-ul a fost ceva, cu siguranță o să fie și ceva mai urât, se vede după cum s-a despărțit de tine
Când îl vezi, să nu pari îndurereată, comportă-te atare, indiferent, ca și cum te-ar durea fix în paișpe că te-a părăsit el. Dar dacă începe să facă glume pe seama ta despre sex de față cu prietenii lui sau ai tăi, începe și tu să faci asta, sigur știi o grămadă de chestii intime despre el, baftă, sper că te-am ajutat happy :*