. e complicata povestea.
dar eu nu as accepta sa imi dea asa cu flit
si sa zica ca aia l-a iubit cel mai mult.
gata a trecut cu aia sa o lese dracu in pace
daca te-a ales pe tine ce tot vb cu aia
parca ar fi printul si voi sclavele.
el ti-a aratat tie ca te iubeste in vreun fel?
sau ti-a aratat numa indiferenta.
nu zic acum sa te desparti de el.dar nici
sa ii dai atata atentie. ca nu merita
acum sincer iti zic.
pentru ce iti bati tu kapul aiurea.
cand el te inseala sau inca se mai gandeste la fost.
inteleg poate nu a reusit sa depaseasca momentul dar.
nici chiar asa.
sunt 1000000 de baieti pe lumea asta
o sa gasesti altul care te va face sa te simti cu adevarat bine
pentru toti exista o jumatate.
si eu am trecut prin multe.
treaba ta ce faci
sper numai sa citesti ce ti-am scris si eu
poate iti va da de gandit
te pup :* si ai grija de tine. >
As renunta la el deoarece mai degraba sau mai tarziut tot acolo se ajunge asa ca mai bine suferi acum mai putin decat mai incolo mai mult, oricum stiu ca nu raspunsul asta il astepti, asa ca la ce folos sa te conving ca asa e cel mai bine?
Si el mi-a aratat ca ma iub, tocmai de asta mi`e atat de greu sa-l las Dar nu stiu ce s`a int(krd ca a vazut un prt de`al lui sau chiar el ce am scris sau nu stiu cum de s`a intamplat) ca de ieri, la jum de ora-1ora dp ce am pus intrebarea pe TPU a inceput sa se comporte exact asa cum vreau eu :X mi-a trm un msj, ceea ce nu mai facuse de luni bune si dim am reluat "ritualul" in care ne trimiteam mesaje unul altuia at cand ne trz :* In orice caz, va multumesc din suflet pentru sfaturi daca va fi cazul, chiar le voi aplica
Dar daca vb si eu cu alti tipi, unde ajunge relatia noastra? Oricum acum las in urma tot ce a fost rau pentru ca stem la fel ca inainte :X si inca o data multumesc mult mult de tot pentru sfaturi :*
Mda sincera sa fiu nu l-a tinut mai mult de o zi acum mi-a zis ca nu are abs deloc incredere in mine
Nu cred că merită să te mai implici atât.Fii şi tu indiferentă,vorbeşte cu alţi tipi(tot amical,dar zilnic cum face şi el cu fosta)şi plăteşte'i cu aceiaşi monedă. Dacă te place, te va întreba ce s' întâmplat, de ce nu'ţi mai dai atât de mult interesul şi alte chestii de genul.Nu are rost să'i spui tu că doreşti să vă despărţiţi când tu nu nici măcar vrei asta. Lasă'l pe el să spună dacă mai vrea sau nu o relaţie cu tine.
Zi faină.
AnToOniiia întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: