Nu sunt destul de dezvoltati mintal ca sa realizeze care sunt prioritatile in viata.
Da.pai fac si ei ce vad la noi.Adevarul este ca ocupa saitu asta cu intrebari stupide.
Daca tu, 94 nu mai suporti, dar eu, 87? Ma simt bunic aici! Pe langa faptul ca nu stiu sa scrie romaneste, mai pun si probleme total aiurea. Ok, inteleg, pentru asta e facut site-ul, sa-i ajutam pe toti cu sfaturi, dar nu le intra in cap ca isi pun anumite probleme prea devreme (sex la 11-12 ani si altii de varsta mea abia ne chinuim sa legam o relatie) si mai pun niste intrebari stupide.
Nu, cand eram de varsta lor eu nu eram pe net si nici nu gandeam in halu' asta!
Si sa fim seriosi, majoritatea userilor sunt nazdravani care n-au ce face, decat sa cerseasca funde si sa intrebe de Nini.Ai mare dreptate!
Ehe. 94 ca mine
Si ce vrei sa le facem daca lor le place atat de mult categoria asta?
Eu de cateva zile ( cred ca 3 ) numai la categoria asta intru. Ai dreptate. Pana acum intram numai la adolescenti dar aici e mai distractiv
Sunt intrebari puse numai de copii de maxim 14 ani care au intrebari legate despre sex/masturbare. Poate e mai bine asa, o sa fie mai bine dezvoltati sexual mai stii?
Pai in... daca tot intra sa intre si sa intrebe ( cum se rezolva ecuatia aia, cine a scris aia ...etc.
Mai am vazut o intrebare " am 14 ani si o dau pe laba in fiecare zi si nu mai am sperma ) nu vi se pare stupid? Tinand cont ca are doar 14 ani? De ce nu a intrat sa intrebe ceva de scoala? poate le " stie " pe toate
Imi pare rau daca am deranjat pe cineva cu aceasta intrebare.
Cred ca stiti cu totii melodia aceea de pe youtube " copilaria voastra vs copilaria noastra " crezi ca ei mai stiu ce inseamna sa te joci vateascunselea, sotron.etc? doar pc sex / dragoste
Buna
Nu stiu de ce vorbesti asa de ei pntru ca daca ne gandim mai bine asa eram si noi la varsta aceia. Asa erai si tu.
Deci nu mai critica pe altii vezi-ti de viata, lasa-i pe ei sa se simta bine.
Daca nu iti convine pastreaza asta pentru tine.
Nu am ceva personal cu tine, nu te stiu dar asta este parerea mea.
Pa, pa.
Fiecare are problemele lor chiar daca uni pun niste intrebari stupide dar asta e nu trebuie sa judecam pe nimeni ...chiar daca tu ai scris asta nu rezolvi nimic poate uni chiar au nevoie de un sfat poate alti nu si vor doar sa se distreze.pana la urma nu e treaba ta fiecare intreaba ce vrea
Bine sa zicem ca si eu am 14 ani si da vizionez si eu al fel de dez categoria de sex si dragoste dar intr-adevar ma shokeaza si pe mine mult faptul ca kkopii dela 12, 11 ani deja isi incep viata sexuala poate vois i pe mine acum ma judecati nue treaba ina sta majoritatea kopiilor sunt deztrabalati ...si fiecare care intra iaic isi ce run sfat oarekare prekum si eu la fel...
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă: