Sunt printre putinii de aici care am mentionat mereu, la conditiile necesare pentru o intalnire intima reusita, si simtul umorului, care este essential!
In timpul sexului, evident, ca si in faza de preludiu, se pot intampla sine die tot felul de chestii care pot starni rasul, la niste oameni normali, echilibrati si destinsi, fara caroten in dos! E chiar foarte sanatos si relaxant!
Mai putin cunoscut este faptul ca unele femei, dupa orgasm, pot izbucni intr-un ras puternic, aproape isteric, care este specific lor in aceasta faza, precum si altele care se manifesta prin plans, iar altele tac si altele isi aprind o tigara sua se duc la dus singure sau cu partenerul.
Mie imi place sa rad si nu ratez nici o ocazie, daca apare ceva hazliu!
Rasul in timpul sexului nu cred ca e ca sa alungi monotonia, mai degraba denota faptul ca te simti atat de confortabil fiind cu respectiva/ respectivu ca ajungeti sa radeti si nici unul dintre voi nu o va lua ca o ofensa.
La care monotonie te referi? monotonie in timpul sexului? e posibil asa ceva?
Mah eu nu rad in timpul sexului ca nu am cu cine sa fac eu ma relaxez prin muzica
Fiind destul de glumet, mai pun de-o gluma si in timpul... Dar sincer nu e cel mai bun lucru pe care il poti face.
Actuala partenera m-a pus sa fiu mai tacut in timpul sexului, si nu comentez... Pot spune ca mi-a dat lectii.
Pentru a alunga monotonia, schimbi locatia, abordarea... Inca nu sunt insurat, sa ajung la 16:30, si sa f t doar "misionarul" si 'doggy style', de la 22:30, cu sosete in pat, ragaind a tocanita.
Really?! Inseamna ca ai un ras tare cristalin si sexos! Love cats!
Studiile au demonstrat ca tipele cu piciore reci ajung rar sau deloc la orgasm, si nu le plac tipii care nu isi scot ciorapii im vederea partidei!
Tocanita e faina, dar ragaitul e antiorgasmic pentru ele! Monotonia e groaznica, cu sau fara saiba! Si indiferent de ora, tipa, locatie sau motivul actului sexual!
Tipa aia care imi da lectii, e rece, mai ales la picioare. Si totusi ajunge... Dar nu trebuie deranjata, stie ea ce si cum.
Tocanita de parizer cred ca e ideala in alungarea orgasmului, indiferent de pozitie.
Dar la monotonie tot n-am ajuns, mai ales cand geamurile fumurii s-au cam decolorat, si pretenu-su imi gaseste masina prin oras, de parca ar juca Pogemon GO!
Da, domne!
Ar trebui sa se voteze lege, sa nu mai rada labagii!
Defineste termenul lablagiu ca majoritatea barbatilor se masturbeaza
AdrianBica întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: