Tragi-comic....asta ca sa nu fiu rea si sa spun patetic, trist si de rasul curcilor.
Dragul meu, apreciez la tine tare mult capacitatea de daruire si de atasament dar te condamn pentru naivitate si lasitate.
Deci tu 2 ani de zile ai stat sa inghiti rahaturi virtuale de la o idioata (ma scuzi, stiu ca tii la ea dar ori e instabila psihic, ori a avut o relatie in toata perioada asta). In afara de faptul ca nu poti numi "relatie" incurcatura asta a voastra, mi se pare umilitor sa stai sa te rogi de cineva sa iti acorde atentie virtuala.
Am inteles ca esti un baiat sensibil si ca in inima ta ea a fost si va ramane o fata cuminte si speciala dar eu as baga mana in foc ca in perioada asta rupea patul cu altul/altii. Stiu ca nu crezi.
Nu exista absolut nici o alta explicatie decat asta sau....persoana cu care ai vorbit nu e cine credeai tu ca e. Si aici vreau sa te intreb: vorbeati pe skype (adica va vedeati online) sau doar va scriati si vorbeati la telefon? Pentru ca exista un risc/sansa destul de mare sa fii fost dus de nas si sa crezi ca vorbesti cu cineva, cand de fapt era altcineva. De aici si hotararile vehemente de a va intalnii fata in fata.
Daca nu, si daca intr-adevar era aceea persoana cu care stiai ca vorbeati...te-a tinut de amuzament. Poate avea pe cineva cu care se vedea doar uneori si in restul timpului isi umplea zilele cu discutii cu tine.
Oricum ar fi concluzia e una si aceeasi : ti-ai cam luat teapa si ar cam fi cazul sa te maturizezi, sa iti creasca o pereche de c**ie si sa intelegi sa nu mai alergi dupa cai verzi pe pereti.
Ai 21 de ani si e cazul sa te concentrezi pe a fi barbat, pe a-ti face un viitor si de ce nu, pe a te distra.
O singura data ne-am vazut online in rest vorbeam pe facebook si la telefon... posibil sa ai mare dreptate ca ea sa nu fi fost persoana care se arata la mine..sa fi avut doua fete.Ea spunea ca vrea sa ne vedem mereu si ca tine la mine dar cand venea cazul sa faca fapte spunea ca are nu stiu ce de facut ca e vremea urtata sau ca pleaca de acasa.Mai astept cateva raspunsuri si funda o meriti tu in mare parte ai dreptate...dar na cand esti indragostit nu vezi multe.Pot spune ca mi-am invatat lectia.Iar ea sa fie fericita asta ii doresc chiar daca m-a injurat si nu am ramas prieteni.Iti multumesc pentru raspuns!
Eu pot sa spun ca nu cred ca ti-ai invatat lectia. Poti sa spui cu mana pe inima ca daca vine la tine si iti cere o sansa...nu ii dai?
Cand o sa poti spune asta cu toata convingerea...atunci poti afirma ca ti-ai invatat lectia.
Indragosteala asta nu prea pricep pe ce se baza..pe niste mesaje? Trebuie sa intelegi ca virtual oricine poate fi orice. NU EXISTA sa iubesti, nici macar sa fii indragostit, cand nu cunosti personal, cand nu atingi, cand nu saruti, cand nu simti langa tine persoana respectiva. Sa nu mai faci in viata ta prostia de a incepe si mentine o relatie online..strict online. O relatie poate incepe online, da, dar daca nu trece in real repede...e mai bine sa iti vezi de treaba ta.
Cat despre fatuca asta, poate vreodata o sa aflii ce s-a intamplat de fapt...dar nu iti face din asta o obsesie. Trateaz-o ca pe o relatie care nu a mers din varii motive si PUNCT.
Fata aia e o proasta, sa nu ii permiti jigodiei sa isi bata de tine, este pacat de tine, ai 21 de ani esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, lucru care face si ea acolo la camin. urgent ignor si block pe facebook, deja am trimis un echipaj de politie si hinghierii la ea acasa.
Frate,e groasa. Iti consumi toata perioada asta faina a vietii sa stai dupa cineva pe care nu ai vazut in 2 ani de conversatii. Du-te si cauta-ti o fata reala. Nu reusesti sa iti dai seama ca pierzi doar timp in jocurile unei dezaxate?
Dupa ce am stat si am citit cam 10 minute ))) am vazut ca acea fata chiar nu te merita....stai linistit nu esti nici un papa lapte toti suferim din dragoste nu esti singurul...Sanatate multa si bafta!
Amaliaaaalala întreabă: