| iMuzic a întrebat:

Saut TPU
de ce nu pot sa-mi fac o prietena... de fiecare data cand imi place de o fata nu pot sa ma duc la ea sa-i spun ce simt parca as fi un inapt de 7 ani ma blochez de fiecare data

Răspuns Câştigător
| GVictorG a răspuns:

Salut, si mie mi se intampla la fel. Gandeste-te de acasa la un loc unde ai putea sa vorbești cu ea liber fara sa te stresezi (de ex. pe o banca în parc, caci daca vei sta jos te vei putea concentra mai bine la ceea ce vrei sa ii spui) si gandeste-te tot de acasa la cum o sai apui. Încearcă sa simulezi de cateva ori in mintea ta cum va decurge scena. Si gandeste-te ca totuși nu ai nimic de pierdut. Sper ca te-am ajutat. Bafta!

7 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Si eu am cateodata probleme din astea! Lasa timiditatea acasa si actioneaza! Pune-ti in cap ca o cunosti de mult si atuncea o sa iti dai vrau vorbelor! Vorbeste cu ea o inviti la un suc ceva! Dar niciodata sa nu inviti o fata direct la un suc pe internet!

| sayWhaaat a răspuns:

Atunci incearca sa escalezi altfel relatiile cu fetele din anturajul tau. Pune-le mana pe umar, pe cap, pe mana, pe spate, glumeste cu ele, spune tot felul de glume, prostii, aberatii, vezi care tin, care nu. Incearca ceva nou de fiecare data, fi inovativ! happy
Tupeul, curajul, vor veni odata cu asta!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

A 7 ani?

| Miky1 a răspuns:

Esti timid

| Killa93 a răspuns:

Esti timid, ce dragut.
Da-o naibii de timiditate fi dur, gandeste-te ca o sa mori singur de l**a trista, sa vezi cum nu o sa te mai blochezi. laughing)

Bafta!

| Indefinit a răspuns:

Cand tu de fapt ai 11. s-ar putea sa suferi de homosexualism, eu m-as duce la medic sa ma testeze in locul tau.

| maria65 a răspuns:

Incearca sa ii scrii un biletel in care sa ii spui ce simti pentru ea. Si lasa timiditatea la o parte si incearca sa ii areti ca ai curaj pentru a o aborda pentru ca fetele asta cauta un baiat curajos.