Nu îţi poţi da seama.
Frenul (sau "frâul prepuţului" sau "aţa") poa' să stea acolo toată viaţa.
@I'm Online...ma cam conving eu ca m-a mintit
vede eeel... mincinosuu`
na.trebuie sa te ascult pe tine.
Imi pare rau ca te dezamagesc. dar asta nu se poate observa! daca spune adevarul esti norocoasa...
Cred ca trebuie sa il controlezi sa il verifici. Daca te. a mintit, musca-l de limba
rupe-l
@I'm online-aia sunt mai disperati de obicei.
Nu cred ca ata este dovada virginitatii.Pritenul meu a avut cateva tipe la viata lui{6-7} si inca nu i s-a rupt ata, cel putin el asa sustine. Nu, nu-ti poti da seama.
Bafta.
Din comportament. Unul virgin nu iti propune sa faceti sex in primele luni. Unul nevirgin iti propune din prima saptamana
Crede-ma ca stiu ce iti zic
Dupa modul in care se poarta. Daca nu a mai fost cu nici o fata e super timid cand vine vorba de facut prostii pe bune( la atins vazut e atent, gentil si foarte curios), chiar daca in rest se lauda cu cate stie si cate a facut el(ca sa nu rada baietii de el).
@avanteo baietii sunt cu totii la fel
si eu nu am incredere in ei.deci nici tu[diana] nu ar trebui sa ai incredere in ei.umm.eventual conteaza ce varsta are si... ce fata are
glumeaam
pnm... faza cu ata e expirata.doar n`ai sa stai sa te chiorasti la el in pantaloni
)))
succes:*
FRATE! Sunteti toti prafDaca nu mai esti virgin, ata tot acolo sta.depinde in ce dai, adica se rupe daca te fu*i mult sau chiar din prima depinde de la penis la penis...Nu ata conteaza
Si n-ai cum sa-ti dai seama la baiat
Poate doar daca are preput
si fimoza
Sau daca il doare capul.si nu cel cu creier
Altfel nu ai cum! Zbye
AngelSpeed întreabă:
farcry444 întreabă: