Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2743644intrebari
Ultimele intrebari
Cupio.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
  • Nu exista raspunsuri recente
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
1 Sep
SATI 289.935AFISARI
131.131VIZITE
114.366V. UNICI
23 Decembrie 2010
N1mka4eva intreaba:

Cum se calculeaza media cu tot cu teza pe un semestru?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 9 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 23 Decembrie 2010 20:00
    Ray a răspuns:
    (Suma notelor din oral impartita la numarul de note) totul ori 3, plus nota din teza totul impartit la 4.
  • 24 Decembrie 2010 09:54
    Siracuzia a răspuns:
    Buna!
    Te pot ajuta eu.
    Prima data calculezi media notelor(le aduni si le imparti la cate sunt)
    Apoi numarul obtinut il inmultesti cu 3
    Acum aduni si nota de la teza
    In final, totul imparti la 4
    Sper ca te-am lamurit.Bafta la scoala si sarbatori fericite!
    happy
  • 23 Decembrie 2010 19:50
    xXxRaduxXx a răspuns:
    Media aritmetica a notelor inmultita cu 3 apoi adunata teza si impartit totul la 4
  • 23 Decembrie 2010 19:52
    Carmen a răspuns:
    Aduni notele, imparti la cate sunt, inmultesti cu 3, aduni cu teza si imparti la 4.
  • 23 Decembrie 2010 19:44
    Kerli a răspuns:
    [media notelor obtinute(nerotunjita) X 3 + nota de la teza] : 4
  • 24 Decembrie 2010 19:12
    FanMJJ a răspuns:
    Sa zicem ca la mate ai 8, 9, 10 si la teza ai luat 7 le aduni pe toate si imparti la cate note ai plus teza
    ex :8+9+10+7 : 4 = 33 : 4 = 8. 25 = media 8
  • 23 Decembrie 2010 19:51
    GaByTzU_5045 a răspuns:
    Matematica :7+7+7+7=28:4=7+9(teza de ex) =16:2=8
  • 23 Decembrie 2010 19:39
    Lulu44 a răspuns:
    (media de la oral x 3 + nota de la teza)/4
    de exemplu, daca ai 7, 8 si 10 in oral si 9 in teza, faci asa:
    1. calculezi media de la oral:
    7+8+10=25
    impartim la 3: ne da 8, 33
    2. inmultesti cu 3: =25
    (daca ai fix 3 note, nu mai e nevoie sa imparti si sa inmulesti cu 3, ca in cazul asta)
    3. aduni teza si imparti totul la 4:
    (25 + 9 ):4 = 34:4 =8, 5
    happy
  • 23 Decembrie 2010 19:51
    anca35 a răspuns:
    Salut! Media pe un semestru cu tot cu teza se calculeaza astfel:media notelor ori 3 +teza impartit (happy la 4 (de exemplu ai notele:9, 8, 7, 10, 6 si 8 in teza 9+8+7+10+6=40:5(numarul notelor adica cate note ai) =8*(ori, inmultit)3=24+8=32:4=8(media)
    sper ca ti-am fost de ajutorbig grin