Hmm. Complicat
Parerea mea e ca.
Cu mihai ai fi mult mai fericita decat cu Norbi. Chiar daca relatiile la distanata nu tin. Nu intotdeauna se aplica asta. Si eu am avut o relatie la distanta, si s-a transformat in ceva bun. Foarte bun, si acum sunt fericita ^^. Din descrierea luii, pare un baiat decent, de treaba, si gandeste-te ca daca ti-a propus chestia aia cu " suntem doar prieteni pana nu te desparti de Norbi " inseamna ca el chiar spera la ceva
Si chiar daca e gelos, inseamna ca ii pasa. Norbi, din cate am inteles, nu prea se intereseaza. So.
Eu mi-am zis parerea. Sper ca te-am ajutat
SUCCES :*!
Normal as fi spus sa-l alegi pe Mihai, pentru ca daca l-ai fi iubit pe Norbi, nu te-ai fi indragostit de Mihai.Dar la 14-15 ani nu e cazul. Iubiri d-astea or sa tot vina.Si or sa plece la fel cum au venit.
Eu nu stiu ce sa zic este o situatie putin aiurea la varsta asta si din cate am citit mai sus, eu zic sa faci cum crezi tu ca e mai bine. Acel mihai care zici tu eu cred ca a gasit el pe cineva pe-acolo. Eu zic sa vezi cum ar fi cu norbi o relatie nici chiar de lunga durata. Sa vezi cum stau lucrurile. Bafta. Si urmeaza-ti instinctul, decizia, nu te intrista in privinta lui mihai sau norbi daca intelegi la ce ma refer.Nustiu ce sa mai spun, gandeste-te bine la cea ce decizi. Si daca vrei sa imi trimiti un raspun tot pe TPU sa vad ce modaliate ai gasit
Alege-l pe cel care e lânga tine, nu care e departe și e de vârstă mai mare..Norbi e aproape de tine ca să te sprijine la ce-ți-e greu! Poate te iubește
PisicutaMiauBAU întreabă:
whatisthis19 întreabă: