Cainele nu are ce cauta in casa si fata aia rasfatata ar trebui luata la rost de tata-l ei, probabil ea crede ca daca face ce face va poate desparti...
Nu ii poti lua fetei catelul, nu ai face decat sa agravezi situatia.
Nu a devenit libertina doar pentru a face ce vrea, a schimbat-o moartea mamei.Cred ca e la mintea cocosului si nu are rost sa explicam drama copilei.
Ca fata nu te prefera nu este o problema, nici nu ma mira dealtfel, te-ai pus vreodata in situatia ei?
Cred ca sunt destui copii care au mame vitrege, punctul de vedere al unui adult este nul in cazul asta.
Singurii care te pot ajuta sunt alti copii in aceesi situatie.
Schimba intrebarea si pune-o la adolescenti, vei primi raspunsuri pertinente.
Cunosc caz de genu'...
Matusa mea s`a recasatorit acum 6 ani cu actualul sot. Ea mai are 2 copii (verii mei ) din alta casatorie.
La inceput, cel mare. nu il suporta pe "tatal vitreg". ii vorbea numai la misto, ii raspundea etc
Incearca sa te imprietenesti cu ea. vorbeste cu ea despre ce ii place, poate aveti ceva in comun. face`ti o plimbare. da`i mici atentii
Ofera`i timp, las`o sa se obisnueasca cu tine.
Nu e usor sa stii, mai ales ca mama ei a murit iar in viata ei a intrat o persoana noua.
Locul cainelui e afara. Intelege-te si cu sotul si impuneti-va in fata mucoasei aleia. Un cotet frumos amenajat, unde poate sa stea si iarna, si atat. In curte poate sa faca pipi cat vrea. Auzi domn'le, pipi pe canapea!
Multumesc mult de tot, tu ai inteles perfect dar multi in loc sa-mi dea sfaturi ma critica tot pe mine pentru ca nu vreau decat sanatatea copiilului cum o vreau si pentru cele doua fete ale mele care sunt aproape de aceiasi varsta cu fata lui.le cresc singura de 8 ani stiu cum se cresc copii si nu.mi place sa fac diferente intre copii.
Observ,"mucoasa"-"scene"...dar ai uitat un lucru,are mama moarta! Ale tale o au vie.
Pana la urma ce te deranjeaza:ca nu te place, ca e canapeua murdara, ca are catel, ca vorbeste urat cu tatal ei sau ca nu stii cum sa faci sa o intelegi si sa o ajuti ca are mama moarta?
Eu mi-am dat o parere, intreaba alti copii care au mame vitrege -te asigur ca vei invata cate ceva de la ei.
Daca ai nevoie de sfaturi si indrumare, poti apela la noi pentru a te asigura ca iti vei ajuta fiica vitrega sa isi rezolve problemele.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Daca te simti mai in largul tau in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Multumesc mult de tot!
Buna, la copii nu-mi permit sa dau sfaturi ca nu-ifrumos sa critici ceva crescut de altul dar la caine domne sa fim seriosi de cat timp sunteti in acea casa de nu va indrageste cainele? orice animal il apropii fiind bun cu el, dandu-i mancare, ingrijindul, mai este inca o vorba : " orice animal cunoaste bunatatea omului, sa nu fiti d, voastra prea rea doamna, nu ma intelegeti gresit dar ceva nu este in regula acolo
De cati ani esti iubita si mama vitrega? si de cati ani a murit mama fetei? daca vrei sa raspunzi as putea sa ti dau niste sfaturi