| mirunaaa96 a întrebat:

dupa cum am mai zis relatia cu prietenul meu este una la distanta, de o luna nu mai are masina si nici nu o sa mai aiba vreo 3 luni, asa ca luna asta m-am dus eu incolo de vreo 5-6 ori,nu zic de rau,nu ma deranjeaza deloc,dar si el ar trebui sa vina nu? Chiar daca lucreaza, dar e de dimineata si in weekend nu. Si daca nu vine sa ma vada inseamna ca nu ii e dor de mine?

Răspuns Câştigător
| mihaicelsfant a răspuns:

Baiatul care face tot posibilu sa vina la tine ala te iubestebig grin

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Acum vad ca ai pus mai multe intrebari. Raspunsul poate fi cumulat la toate intrebarile si la care ti-ai raspuns singura, dar nu-ti place si preferi sa te amagesti.
Nu, nu va fi bine.

| anonimg a răspuns:

"Inceputul intelepciunii este frica de Domnul". (Proverbe.9:10) In relatiile noastre trebuie sa cerem sfat de la Dumnezeu; El este nu numai Creatorul nostru, dar si al relatiilor pe care le avem unii cu altii.
Citeste cartea "Scrisori catre tinerii indragostiti" de aici: http://text.egwwritings.org/publicationtoc.php?bookCode=STI&lang=ro

Răspuns utilizator avertizat
| AliGab a răspuns:

Cred ca deja ti ai si dat raspunsul la intrebare. Lasa-l si pe el sa vina. Inainte barbatii se luptau pentru femei. Acum au totul la botul calului si nu se mai sinchisesc sa mai depuna niciun efort

| mirunaaa96 explică (pentru AliGab):

Pai si daca ma intreaba cand ne mai vedem sau ma intreaba daca nu ma duc incolo, ii zic ca nu merg?

| AliGab a răspuns (pentru mirunaaa96):

Ii spui ca il astepti la tine, ca atunci va veti vedea...asa vei afla daca ii este dor sau nu. Simplu, uneori trebuie sa ne si impunem. Nu cu cearta, nu cu scandal, nu te face suparata pe el. Pur si simplu te pastrezi calma. Succes

| chipicao2 a răspuns:

Nu poate sa iti raspunde nimeni sigur la aceasta intrebare. In primul rand tu esti cea care stie care este relatia voastra, tu ar trebui sa iti dai seama daca ii e dor sau nu de tine. Poate este prea ocupat cu lucrul, este obosit sau poate nu, nu ii este dor de tine. Dar cum am spus, doar voi stitihappy