anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daca azi va ma povestesc despre ce v-am promis ieri(poate o sa-mi vina cheful mai pe seara-asa), da` va dau ceva interesant sa vedeti…
Dureaza 5 minute filmu`,va uitati pana la final, sa nu v-aud ca v-a fost lene…
http://www.youtube.com/watch?v=HAFoppFFc1k
Asta ...asa,ca mai aveti 3 luni si incepeti scoala...

Răspuns Câştigător
| Flory1243 a răspuns:

Buna.Eu m-am uitat pana la sfarsit..chiar daca nu intelegeam nimic priveam imaginile si mi se pare foarte emotionant.Nici macar 5 minute nu dureaza.Merita vazut. happy

| anonim_4396 explică (pentru Flory1243):

Deci asta grasutul era bataia de joc a colegilor si in ziua aceea s-a decis sa se apere…
Si mai povesteste despre varul lui, ala blondut cu ochelari - din poze, care s-a sinucis la 15 ani…
Motivul: era mereu agresat de catre colegi (si de catre alti copii,in general).Ei doi vorbeau mereu despre asta si stiau ca in cativa ani se va termina cosmarul lor,pentru ca vor creste si deci erau constienti ca e doar o problema de timp, dar varul lui n-a mai rezistat si si-a luat viata…
La final tipa aia il intreaba pe grasut daca crede ca varul lui ar fi fost mandru de ce-a facut el atunci cand la trantit pe baiatul ala, iar el spune ca da si mai spune ca prin gestul lui a vrut doar sa transmita un mesaj celor care aproape zilnic isi bat joc de alti copii, mai timizi, mai slabi si deci care nu se pot apara…

Am uitat sa-ti dau fundita…
Ti-am povestit despre filmulet, apoi m-am luat cu treaba prin casa si am uitat complet, iarta-ma.
A! Si mai vreau sa te intreb ceva, sper sa nu te superi pe mine ca sunt asa curios…
Deci am citit pe la tine ca ai 11 ani(aproximativ), apoi am dat si peste intrebarea aia cu creditul – cand a disparut din telefon…
Stai s-o caut din nou…
http://www.tpu.ro/......care-de-6/
Am gasit-o.
Si voiam sa te intreb cum ai rezolvat-o? Cu mama, adica.
Sper ca nu te-a certat rau…
Ca spui acolo ca ti-era tema ca daca afla…te bate…
Si mai ai o intrebare in care povestesti ca trebuia sa vina la sedinta cu parintii unde ar fi aflat ca ai luat un 3 intr-un test, si era problema ca nu te-ar mai fi lasat in excursie…
Deci cum le-ai rezolvat? Daca imi poti spune, pentru m-ai facut foarte curios…
(Sa iti dau fundita, ca dupa aia iar ma iau cu altele si uit!)

| Flory1243 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar nu ma deranjeaza ca ai intrebat.Cu creditul mi-a spus ca sunt cam cascata cand i-am spus si mi-a incarcat iar telefonul dupa cateva zile.Si cu nota 3 la testul acela...i-am spus si tot ma lasa in excursie dar..in ziua aceea m-am simtit foarte rau si nu m-am mai putut duce. big grin

Inseamna ca ai o mama buna, care te iubeste…
Ma bucur pentru tine.
Mersi de raspuns.
Iti doresc o vacanta frumoasa…

| Flory1243 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc la fel...

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://youtu.be/EisZTB4ZQxY

| Trolli a răspuns:

Foarte emotionant si trist...
Uite: