Emisiunea sau serialul meu preferat este Pariu cu viata,il iubesc este vorba despre muzica e emotionat are sarcasm este amuzant,pur si simplu are de toate cand am vazut reclama prima data nu ma gandeam sa fie asa ceva dabia astept sa vad daca moare Ioana[nu as vrea asta ]si imi place si mai mult de cand am fost la afi palace cotroceni unde au dat concert am fost in primul rand si andrei m-a atins pe mana iar cristi[preferatul meu]mirosea a aftersheif[parfum pentru barbati]am clipuri si filmari si poze pe telefon daca vrei sa ti le dau da-mi id-ul si ti le dau pe mess, funda plizzz?
Pa, pa!
Emisiune - Tehnici esenţiale de supravieţuire, e foate interesant că uneori combini senzaţia de vomă cu râsul.
Serial - Nu mă pot hotărî, am mult prea multe.Supernatural, Sanctuary, South Park, Skins, Blue Mountain State, Prison Break etc.
Sayonara!
Serialul meu preferat este cu siguranta The Vampire Diaries pentru ca este singurul serial care m-a facut sa fiu atenta la absolut fiecare episod.
Emisiune: Ochii din umbra, Fata lu' tata
Serial: PARIU CU VIATA :primul loc), Iubiri secrete, Clase 406
"Dansez pentru tine" pe ProTV.Dar mai este o emisiune care imi place mult ""Romanii au talent", astept cu nerabdare sa inceapa!
La tv imi plac emisiunile de pe discovery gen "tehnici esentiale de supravietuire"
Dar urmareste serialul "the vampire diaries" [pe vplay. ro (trebuie sa iti face cont, dar e gratis) si cred ca o sa fie si serialul tau preferat
PS: serialul Friends (o super comedie)
al33xx4 întreabă: