| Wehrmacht a întrebat:

Am vazut pe net persoane care intreaba despre fumigene, bombe...etc. si am vazut si ca multi sunt dezinformatii dar tot vorbesc.
Este legal sa fac un blog/site unde sa scriu informatii despre explozibili si sa dau niste retete?
Sau...pana unde pot "merge" daca vreau sa scriu despre asta pe net?

As dori sa mai adaug si niste chestii despre otravuri si prepararea lor.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Legislatia noastra penala - Codul penal sau legea privind substantele explozive - nu prevede interdictii in acest sens, asa ca s-ar putea spune ca nu este ilegal un asemenea blog. Totusi cred ca nu este moral, ai putea da idei unor persoane rau intentionate. Sunt pedepsite doar fapte privind detinerea, folosirea, prepararea, comercializarea, etc, toate acestea fara drept.
La fel este si pentru otravuri.

4 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Cu scop educativ, ma gadesc ca e ok, dar nu stiu daca e bine sa dai exact toate cunostiintele necesare pentru a face un explozibil de exemplu, de la zero la produsul finit. Cu fumigele nu cred ca ar fi vreo problema.

| petre059 a răspuns:

Sincer poti "merge "la sctia de politie, sau mai grav pe la parchet, iar apoi poate te faci vecin cu Gigi Becali laughing stai cuminte, nu te juca cu asa ceva, nu iti place aerul libertatii?

| tomthecat a răspuns:

Dacă un asemenea blog nu e legal, atunci Wordpress.com Team sau Blogspot.com Team (depinde de platforma pentru care ai optat) îţi vor desfiinţa blogul imediat dacă vor constata violarea TOS (Terms of Service).

Eu zic să NU faci încercarea...

| Stel1sTu a răspuns:

Pai da este voie, de ce nu?
Faci ca lumea se se mai imbogateasca nu stiu.
Dar am auzit ca este legal.