Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171793intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
21 Oct
SATI 236.681AFISARI
150.908VIZITE
138.756V. UNICI

Ce acte iti trebuiesc pentru eliberarea unui cazier judiciar?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns Recomandat de TPU
  Raspuns anonim:

  Bună.
  Cartea de identitate/buletin (nu pașaport!), un timbru fiscal de 1 ron și o cerere de eliberare cazier care o găsești la ghișeul de eliberări caziere, iar dacă dorești să-l faci la urgențe plătești o taxă de 5 ron la Garda Financiară sau tot la ghișeul eliberări caziere (poate fi un reprezentat de la Garda Financiară).
  Pa, pa.

 • 7 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Pentru eliberarea cazierului judiciar trebuie sa te prezinti personal la politie, in localitatea de domiciliu, cu cartea de indentitate si timbru fiscal de 1 leu (pentru fiecare cazier). In cazul in care persoana care solicita eliberarea cazierului este nascuta in alt judet decat cel in care domiciliaza, eliberarea cazierului se va face in cel mult trei zile de la data depunerii cererii. Daca solicitantul este nascut in acelasi judet in care domiciliaza, eliberarea cazierului se va face in aceeasi zi. In conformitate cu reglementarile actuale (Legea nr. 290/2004 privind cazierul judiciar a fost modificata), nu se percepe taxa de urgenta. Anterior modificarii cadrului legal, taxa de urgenta sa platea la Trezorerie.
 • a răspuns:
  Carte de identitate si o cerere pe care o faci acolope care atasaezi un timbru fiscal de 2 lei, daca platesti o taxa de urgenta il scoti pe loc.
 • a răspuns:
  Cerere tip, buletin sau carte de identitate, timbru fiscal de 1 ron.
 • a răspuns:
  Subscriu la legiuitoarea cu completarea/corectarea ca taxa de urgenta (daca vrei sa-l scoti pe loc) este de 10 ron.
 • a răspuns:
  Salut! Uite aici, pe site...scrie pas cu pas tot ce ai nevoie ca sa-ti poti elibera cazierul judiciar: http://adprice.ro/cum-sa-iti-scoti-cazierul-judiciar/
 • Raspuns anonim:
  Bună din nou.
  Carte de identitate, timbru fiscal de 1 ron, taxă de urgență 10 ron, cerere eliberare cazier. Se eliberează pe loc dacă ești născut în localitatea unde soliciți cazierul și 3 zile dacă ai locul nașterii în alt județ.
  Pa, pa.
 • a răspuns:
  Gasesti aici informatiile necesare: http://somara.ro/index.php/actepersonale/cazier
  Bafta!