Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3163382intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
 • Nu exista raspunsuri recente
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
23 Sep
SATI 182.927AFISARI
115.074VIZITE
105.426V. UNICI

Ce documente am nevoie pentru a merge in Elvetia? Am vazut site-ul ambasadei... dar sigur se poate intra cu Carte de Identitate?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Indiferent dacă se spune că poți sau nu să intri doar cu CI pe teritoriul unei țări membre sau nu UE, cel mai bine este să te duci cu pașaportul. Cunosc cazuri concrete în care la vamă li s-au cerut oamenilor pașapoartele la intrarea în state membre UE. Dacă te duci doar cu buletinul strâmbă din nas și până să ajungi tu la ambasadă te mănâncă vameșii.

 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Daca asa spune Ambasada atunci este sigur. Pentru orice eventualitate si a fi fara nici un dubiu poti da un telefon la Ambasada Elvetiei din Bucuresti. Succes si numai bine!
 • a răspuns:
  Salut.

  Elveţia nu este membră UE, deci ai nevoie de paşaport. Pe site-ul ambasadei scrie clar, citez :,, Pentru a intra pe teritoriul Confederatiei Elvetiene, cetatenii romani au nevoie de un pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data preconizata a iesirii din Elvetia."
  Pentru mai multe informaţii, aruncă o privire pe : http://www.ambasada.ro/legislatie/tara/47/elvetia.html.

  Succes.
 • a răspuns:
  In primul rand iti spun mai mult ca sigur ca nu se poate intra cu CI ci iti trebuie Pasaport. Pentru restul documentelor poti sa te interesezi pe site-ul de la ambasada sau chiar la pasapoarte.