Daca oamenii nu fac nici eu un efort si zic:primaria e de vina ca sunt gunoaie, noi n-avem nici o vina.Pai atunci normal daca oamenii nu casca putin ochii,ca e si din vina lor,adevarat ca ar trebui sa se dea amende pentru gunoaie, dar si noi da-m vina prea mult pe primarii si chestii din astea.
Deci da daca romanii o continua asa, funda daca te-a ajutat cu ceva pleasa
Raspunsul corect este NU, Romania este deja in rapa, dar am mare incredere in conducatorii nostri ca vor gasi o rapa si mai adanca... Daca n-ar fi trist mi-ar veni sa rad, ca-s roman si fac haz de necaz. Necazul meu si al majoritatii romanilor Punct
Nu nu o sa se duca, asteapta sa se retraga batranii politicii romanesti care au conceptii si idei de pe vremea comunista, si sa vina astia mai tineri. Se va vedea diferenta peste 10-15 ani.
Noua generatie.
NU!
E o tara foarte frumoasa cu locuri suuper dar politica si sistemu sunt naspa.
Pai ce sa se mai duca
s-a dus deja
mai are un pic motorina/benzina se fac 10lei litru
bani pauza
locuri de munca pauza( la sapa)
etc.
si se duce dracu
Da. cum au mai sps unii.ft. multi sunt plecati din tara si deja populatia e in regres(am invatat la geogravarza) si politica e naspa raw.da sunt locuri destul de coolz.mrg.eu sunt 50%multumita(cred)
Pacat de locurile noastre frumoase... am putea fi printre primi in europa daca nu ar fi sistemul atat de rpost. si parerea mea este ca ardealul pana nu o sa se rupa de miticii din Bucuresti (care nu stiu altceva decat sa insele sa fure si asa. nu chiar toti, undeva la 85-90%) nu o sa ne putem dezvolta.
Just4Joker întreabă: