Cei pe care i-ai enumerat tu au cel putin o melodie in engleza, deci nu canta numai in romana.Muzica romaneasca e frumoasa, dar ca sa spargi barierele, sa fii ascultat dincolo de granitele tarii, trebuie sa canti intr-o limba de circulatie internationala, ca sa te inteleaga viitorii fani.Si nu sunt putine formatiile care vor sa fie cunoscute si in afara.Si nu vad nimic rau in asta. Rau mi se pare ca de cateva luni incoace ni se baga pe gat la tv si radio melodii cu acelasi ritm, dar cu versuri diferite, sub semnatura unor DJ.
Eu am un regret fata de hip-hop-ul romanesc, care s-a cam dus de rapa[ dupa ce 10-12 ani Parazitii si B. U. G Mafia l-au tinut sus]...nimeni nu mai canta asa ceva, eu unu ii inteleg, cat sa mai scoata au scos zeci de piese... e de ajuns pentru o formatie[cred]
Iar despre restul...nu imi plac cei care fac muzica, comerciala.
[p. s: puya e un nimic la capitolu muzica]
Stiai ca: parazitii sunt printre foarte putinele trupe care nu au vocea modificata la calculator.
Ascult Voltaj cand am chef, lavinia, celia, puya ma dezgusta. Laurentiu Duta e ok, desi nu prea ascult. Mai ascult Holograf, Vama & Vama Veche si cam atat. In rest, muzica straina. E mai de calitate, e mai altfel si imi place mai mult. Muzica romaneasca e in mare parte comerciala, si nu`mi place (vezi inna). Adica... nu ma atrag genul ala de melodii.
Una este cand faci un lucru de placere, alata este cand faci ceva pentru bani, calitatea difera dar se gasesc intodeauna persoane care nu faca diferenta. PS Chiar acum voi asculta 3sud est
Www.trilulilu.ro/1sNo0Py/eaf30453df4a28, www.trilulilu.ro/djedi200/eaf6dc2576dc95, www.trilulilu.ro/tw3ety/d12ffef9746507, www.trilulilu.ro/adynastase/cacd03dc8171db, www.trilulilu.ro/cosmyn26/0bdd82d5687724, www.trilulilu.ro/Nikox/909ddfcf382dd5, www.trilulilu.ro/romeutzu/eaf702f1865c4b, www.trilulilu.ro/dragos092/9257976ebe28f1
Voltaj este trupa mea preferata ei fac o muzica de calitate si sunt printre putinele trupe care nu fac playbac
Voltaj imi place foarte mult, mai ales "scrisoarea" sau "noapte buna", a si "vara trecuta". lavinia...se crede prea frumoasa si nu imi plac melodiile ei. celia...merge...cat de cat. laurentiu duta nu prea mai imi place de cand nu mai e in 3SE, iar pe puya nu il suport de cand a spus la "happy hour" ca nu stie notele muzicale. si "undeva in balcani"era ascultata asta-vara de tot felul de persoane... si nu imi mai place. prefer sa ascult melodii in engleza sau franceza (de exemplu Alizee). Mi-au placut ft ft mult "t. a. t. u". si multe altele.