| mileyandbelinda a întrebat:

Ma intrebam daca este adevarat ca vara asta vine Justin Bieber in Bucuresti.Pentru ca il iubesc si as vrea sa vina ca sa-l vad in realitate.Ar fi minunat sa vina aici. Cel mai sincer si adevarat raspuns va primi fundita.:d:d:d:d:d:d:d:d:d

13 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Eu cred ca o sa vina. Nu stim sa-ti dam un raspuns.
Dar din martie incolo, cand incepe turneul european, sa te uiti mereu pe siteul bieberfever.com sau pe twitterul lui Justin sau pe siteurile astea ale lui unde se anunta datele turneului!

| Nutella123456789 a răspuns:

Bieber nu o sa vina in Romania cel putin anul asta nubig grin.Si sincer nici nu vreau sa vina.

| xClementine a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu va veni in Romania. happy Cel putin nu foarte curand. Intr-adevar au fost niste zvonuri cum ca ar veni insa nu sunt adevarate. Daca el va confirma atunci va veni. Sunt doar zvonuri.

| dulcikaa a răspuns:

Pai sincer cred ca nu.

| MaraSM a răspuns:

Nu stiu in ce luna, dar stiu ca anul acesta va veni in Romania, chiar a spus ca va veni pentru copiii orfani, iar la Tv s-a spus ca va veni in primavara, acum ramane de vazut pe ce data vine.

| thefirstangel a răspuns:

Buna si eu m-as bucura daca ar venii...la stiri a spus ca va veni primavara asta... fundita?

| Rebe97 a răspuns:

Ba vine anul asta si vrea sa se insoare cu tine...Mi-a spus mie la telefonwinking

laughing

| LawwraD a răspuns (pentru Rebe97):

Maxim rolling on the floor. Vad ca JB are mare succes la prescolari si preadolescente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

vine in bucuresti sector 4 gradstistea nr11

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber este foarte Dragutz si pacat ca este prea mare pentru mine ca am 13 ani dar in fine ma bucur ca va dezamagesc pe voi care nu va place de Justin dar el vine in Romania in Bucuresti acolo la Casa Poporului si o sa dea un concert cu vreo 6 melodii asa ca nu va mai faceti serante ca nu vine pentru ca Justin vine va asigur eu si vine pe 20-21 martie cel tarziu 25 martie de ziua mea asa ca veni fata bucurate tu miley... si un bilet in primul rand costa 500lei in al doilea rand 350lei si in ultimul rand 200lei asa ca fugiti sa apucati rand laughing laughing laughing laughing eu una mas grabii uhu!

| Mirceamrc a răspuns:

JB suge ***!

| madalina95 a răspuns:

Anu asta nu vine

| Lolu_Vlad_1996 a răspuns:

Da' cred ca ar veni in Bucuresti sa te vada special pe tine pentru ca il iubesti, de fapt chiar am vorbit cu el acum 5 minute si a zis planuiste o nunta cu tine si vrea sa fie tatal copiilor tai.A spus ca intotdeauna a vrut sa faca copii handicapati cu 3 maini 2 penisuri cu o moldoveanca proasta ce manca rame de pescuit in loc sa dea la peste.