| Anaais a întrebat:

'Ajută,iar cel ce iti spune 'multumesc', e chiar Hristos."
De acord?

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu.

| Mădă0611 a răspuns:

Si daca cineva bolnav imi cere sa-l ajut sa se sinucida, sau sa-i dau chiar eu o anumita substanta care i-ar provoca moartea?

| Anaais explică (pentru Mădă0611):

Sunt sigur ca nu ai face-owinking

| Mădă0611 a răspuns (pentru Anaais):

Pai nu, doar cei care iubesc mai mult persoana respectiva decat se iubesc pe ei ar face-o, si nu prea exista astfel de oameni, era un exemplu, ideea e ca nu e Hristos cel care multumeste.

| Holiday a răspuns:

...sau Alah, sau Zeus, sau Fat-frumos, sau Zana Maseluta, sau Spiridusul cu chiloti mov, e cine vrei tu sa-ti inchipui...

| DarkAndDreary a răspuns (pentru Holiday):

Să nu uităm de Monstrul Zburător de Spaghete.

| zurick a răspuns:

Ar trebui să existe egalitate între oameni ca să fie adevărat...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca ajuti cu o tigara sau ceva rau sau sectanti nu

| Holiday a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Sectantii si ateii nu trebuie ajutati, doar "ai nostri", restul sa piara laughing
Chiar ai aprofundat biblia. Esti un crestin adevarat! Felicitari! laughing

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Holiday):

Credeam ca nu voi fi confirmat, dar multumesc pentru confirmare

| sublime89 a răspuns:

Nu, cel ce-ti spune "multumesc" e doar un om, asa ca tine.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Cred ca mai multa lume ar trebui sa se ajute sa creada in ceva pentru motive solide nu pentru ca e mai simplu sa crezi decat sa intelegi ca viata e mult mai complexa si oarba credinta nu-si mai are loc in timpurile moderne.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E dragut sa tratezi pe cineva ca pe hristos. sigur lui nu o sa-i pese de asta dar tu deja esti euforic si nu vrei nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal.asa cum si noi multumim pentru toate cate le primim chiar fara sa le cerem, zilnic.

| Ammizzu a răspuns:

Sunt de acord

| NgrMdx a răspuns:

Desigur,nu ma pricep la chestii religioase si alte alea laughing Dar cred ca in fiecare "multumesc" primit cu blandete..se ascunde un suflet sincer.Nu stiu daca Hristos te influenteaza sa spui asta sau nu.dar cert este ca oriunde ai fi, el e langa tine..Desigur..unii vor spune."nu exista" sau" de ce sa cred in El? Unde a fost El cand mi s-a intamplat asta?".El a fost chiar langa tine, ajutandu-te sa mergi mai departe, i-as raspunde eu.Pana la urma, nu se stie ce se intampla dupa moarte.Credinta e cea care iti mai ramane in unele momente.De exemplu, daca iti pierzi toate persoanele pe care le iubesti.ce vei face? Te vei imbata zi de zi intrebandu-te de ce tu? Dumnezeu iti da incercari pe care stie ca poti sa le duci.Deci,Hristos e in fiecare persoana de pe Pamant.E doar decizia noastra daca vrem sa-l pastram sau nu in noi.happy

Răspuns utilizator avertizat
| NgrMdx a răspuns (pentru navaspatiala):

Heii laughing am spus ca nu ma pricep la chestii religioase... Uite ce e, nu l-am vazut, nu am vorbit cu el laughing.Pnm.e doar o parere, Cine crede, crede.Cine nu.nu..mi-e indiferent sincer vorbind ce crede lumea pe acest subiect.Sorry,maine am teza..viata e prea scurta sa stai sa te certi pe un subiect ca asta laughing

| veverushca a răspuns:

Cand primesti un multumesc inseamna ca ai dat peste un om cu bun simt.