anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cumva pe ce data va pica sfarsitul lumii la anul? Ca mereu il ratez, si anul asta l-am ratat, poate la anul o sa il prind. Religiosii de obicei stiu cand pica, asa ca ii rog sa imi spuna si mie, ca sa nu imi fac planuri in ziua aia, ca sa pot sa il vad si eu laughing.

26 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nimeni nu stie ora, dar va veni.De aceea e important ce mod de viata alegem sa avem.

| anonimg a răspuns:

Acest verset inchide gurile tuturor:

"Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal." (Matei.24:36)

| Matthew1995 a răspuns (pentru anonimg):

Gresesti! Acest verset nu inchide gurile multora, mai ales ateilor ca mine, pentru ca noi ateii nu credem in existenta unei divinitati.

| CuriousStuff a răspuns:

16.16.2016 Dar de data asta e serios... Au scris cei din Atlantida.

| syd2 a răspuns:

Pe 30 februarie 2016

| UnBroken2016 a răspuns:

Altul? DAMN. Am zis ca prind si eu un concert cu Andre Rieu pana mor.

| FaraNume1245 a răspuns:

Anul asta o sa cada prin septembrie, am auzit. laughing

| Iunix a răspuns:

Sfârșitul lumii nu este o glumă și chiar va veni la un moment dat. Evident că acest lucru se poate întâmpla peste mi, zeci de mi, sau sute de mi de ani. Orice început are și un sfârșit, sunt o mulțime de factori ce pot duce încet dar sigur la sfârșitul lumii. În primul rând trăim pe o planetă relativ mică și cu un echilibru fragil de care depinde supraviețuirea noastră. Omenirea poate dispărea în urma suprapopulării planetei, putem dispărea din cauza unui virus, putem dispărea din cauza unui război nuclear, putem dispărea din cauza poluării ce produce daune grave asupra naturii, natură care ne ține în viață ( mâncare, aer și apă ) plus multe altele. Deci nu avem nevoie de un meteorit ca să dispărem de pe fața Pământului, ne putem distruge și singuri. Apoi, să nu uităm că avem lângă noi o stea ( Soarele ) desul de instabilă care, mai de vreme sau mai târziu poate exploda li atunci, adio Pământ și probabil tot sistemul solar. Dacă nu explodează Soarele, ne lasă baltă Luna. Pământul și Luna sunt ca doi magneți uriași ce se resping, Pământul fiind mai mare, respinge luna. Pe zi ce trece Luna se îndepărtează de Pământ. Probabil cu 1 m la nu știu câți ani. Însă și Luna are un efect asupra Pământului, pe lângă flux și reflux, datorită Lunii axa Pământului este înclinată cu un anumit număr de grade. Dacă Luna se îndepărtează, așa Pământului nu va mai fi înclinată iar acest lucru va modifica anumiți curenți de aer ceea ce vor modifica la rândul lor clima planetei. De exemplu a văzut mai de mult un articol sau un documentar, nu mai știu exact, în care spunea că mai de mult acum nu știu câte milioane de ani înclinarea axei Pământului s-a modificat cu un grad. Acest lucru a condus la transformarea uni mări într-un deșert. Mai sunt multe lucruri de scris, dar o să mă opresc aici.

| Matthew1995 a răspuns (pentru Iunix):

Stiu si eu chestiile pe care le-ai spus, dar intrebarea mea era una ironica. Ma stii ca se spunea ca in 2012 va fi sfarsitul lumii? Si nu a fost nimic. Sau ca pe 29 iulie 2016 va fi sfarsitul lumii. Si din nou, nu s-a intamplat nimic. Prin acea intrebare voiam sa fac un fel de gluma, dar nu cred ca mi-a reusit, ca vad ca unii oameni nu se prind de acea gluma!

| Iunix a răspuns (pentru Matthew1995):

Mi-am dat seama că este o glumă, o întrebare pusă la mişto, ți-aş fi răspuns că sfârşitul lumii vine pe 12.12. 2012 la ora 12:12:12 dar a trecut aşa că am preferat să dau un răspuns mai serios decât să dau o dată la întâmplare.

| Matthew1995 a răspuns (pentru Iunix):

Tu nu ai vazut primele raspunsuri pe care le-am primit? Acele date nici macar nu exista laughing Am crezut ca nu te-ai prins de intrebare, ma asteptam la raspunsuri hazlii, nu ma asteptam la unul serios. Dar mersi oricum de raspuns, apropo imi place cum gandesti, am vazut ca dai raspunsuri inteligente.

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Sfarsitul lumii e: tot timpul maine si niciodata azi.
lista cu zecile de preziceri false a sfarsitului lumii in ultimii 2000 de ani.
http://bibliapentrusceptici.ro/lista-sfarsitul-lumii/

| ExprimareLibera a răspuns:

Încă nu s-a hotarat luna si ziua exactă. Am scris pe google "sfârșitul lumii 2017" si toate ziarele aveau articol despre previziunea lui Newton, au dat copy-paste unii de la alții. Aceeași mizerie pe 20 site-uri.

| Nitunitu a răspuns:

Numai Iisus Hristos si Dumnezeu Tatal stiu.

Nici ingerii din ceruri nu stiu...

| takemyword a răspuns:

Nu e o data exacta, asteptam sa primim un semn de sus.

| 777eSpirituales777 a răspuns:

Buna!
Eu am vorbit cu tine si mi-ai spus ca esti ateu de treaba si ca nu esti viclean.
Si uite ca aici te dai drept crestin chiar daca nu esti ca sa ii corupi pe crestinii adevarat. sad
Am avut dreptate cand am spus ca ateii sunt rai.
Pa pa.

| HandaSei a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Ești cel mai bestial troller pe care l-am văzut! rolling on the floor

| Matthew1995 a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Nu cred ca ai inteles ironia din intrebarea mea, nu ma dadeam drept crestin, intrebarea asta era un fel de gluma. Am pus intrebarea asta, ca se spunea in fiecare an ca o sa fie sfarsitul lumii, si ca sa fac o mica glumita, am intrebat pe ce data va pica la anul, nu era o intrebare "reala", era un fel de gluma, imi pare foarte rau ca nu te-ai prins ca era o gluma. Stai calma, stiu ca esti troll, daca vrei sa cred ca nu esti troll, demonstreaza-mi asta. Bye!

| 777eSpirituales777 a răspuns (pentru Matthew1995):

Buna!
Deci pana la urma crezi in sfarsitul lumii? happy
Pa pa.

DA! Dar nu cred ca va fi decat dupa milioane, poate chiar miliarde de ani, cand soarele va creste din ce in ce mai mult si va "inghiti" planetele Mercur si Venus, iar planeta Pamant va fi arsa, sau poate va fi si ea "inghitita" de Soare. Dar nu cred in sfarsitul lumii de care spune toata lumea ca va fi intr-un an sau doi sau trei, etc. Sfarsitul lumii nu va fi in timpul vietii noastre, va fi dupa milioane de ani, pentru ca tot ce are un inceput are si un sfarsit, nu? Dar tot nu mi-ai demonstrat ca nu esti troll, sau eviti asta pentru ca esti. Sau nu stii ce e ala un troll? Te rog, raspunde-mi!

Buna!
Troli sunt finite gigantice. Cum sunt si in stapanul inelelor. Dar nu exista in realitate. happy
Deci normal ca nu sunt asa ceva. Credeam ca glumesti. happy
Pa pa.

Nu genul ala de troll, ma refeream la troll al internetului, uite aici ce inseamna troll :
https://ro.wikipedia.org/wiki/Troll

Citeste si o sa vezi despre ce vorbesc.

Buna!
Eu nu sunt un asemenea trol pentru ca eu nu provoc pe nimeni si nu am nicio treaba cu nimeni. happy
Ateii incearca sa convinga ca nu exista Dumnezeu, eu nu am incercat sa conving pe nimeni. Am spus doar ce am invatat la scoala si ce mi-a spus mama. happy

Si eu nu am intrebat daca Dumnezeu exista, asa cum scrie acolo. Eu stiu ca el exista si ne ajuta in fiecare zi. Daca ai merge la biserica ai simti si tu iubirea Lui. happy
Pa pa.

Ba provoci cearta intre persoane doar prin faptul ca pui tot felul de intrebari si toate la categoria religie, cred ca acea categorie este singura categorie unde oamenii se cearta cel mai mult, la celelalte nu cred ca se cearta la fel de mult ca in acea categorie. Si sa stii ca am fost la biserica atunci cand inca eram crestin ortodox si nu simteam nicio iubire, simteam doar plictiseala si disconfort si vedeam numa babe care barfesc si popa care vrea doar bani, cam atat, nimic special. Si mereu cand cineva ma punea sa pup o icoana sau cruce, aveam impresia ca isi bate joc de mine si nu imi placea sa fac asta, dar tot o faceam ca asa eram obligat, dar de cand am devenit ateu, am simtit ca o povara mi s-a luat de pe spate, sunt liber, traiesc dupa propriile reguli, si ajut oamenii ca vreau, nu ca asa scrie intr-o carte numita biblie, care apropo, este o carte care a fost rescrisa de mii de ori, si de fiecare data au fost schimbari, iar cei care au scris-o au pastrat doar ce le-au convenit.

| MistretulPufos a răspuns (pentru 777eSpirituales777):

Care e secretul tau in trolling?

| ckckrish a răspuns:

Doar Dumnezeu stie cand, adica nici Iisus nici ingerii nici oamenii respectiv. Dar se dau indicii: 1) lumea va fi controlata de un conducator; 2) va fi o lupta cum nu a mai fost; 3) apare antihrist; Si ce avem acum: 1) Europa se va uni intr-un stat peste vreo cativa zeci de ani condus doar de un om; 2) arabii invadeaza lumea (in afara de SUA ca acolo-s evreii ce conduc lumea si vor sa conflicteze musulmanii cu crestinii); 3) de antihrist inca nu se aude nimic... Concluzia: sfarsitul lumii nu e aproape dar nu e nici departewinking