Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171711intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
21 Oct
SATI 236.681AFISARI
150.908VIZITE
138.756V. UNICI

Putem noi ca oameni sa citim gandurile cuiva?

Putem noi ca oameni sa influentam gandurile cuiva?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 11 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  1. Nu
  2. Da
 • a răspuns:
  Fizionomia ta traduce gandul si reprezentarile tale interioare.
  Le traduce insa tiparul, volumul, lumina, intensitatea [etc.] al unui gand si unei reprezentari interioare iti apartin pe deplin.
 • a răspuns:
  Doar intr-o anumita masura. Dupa expresia fetei poti sa-ti dai seama cam ce gandeste un om, sa zicem. Dar doar atat. Si poti si sa influentezi gandurile cuiva daca esti un bun manipulator.
 • a răspuns:
  Da! Prin iubire reciproca profunda.Eu am vorbit telepatic, am facut si o proba, cu sora mea din U.S.A.(eu in Romania).E Cum am verificat 'stiintific: am vorbit cu ea la telefon apoi i-am zis ca inchid si ma gandesc la ceva si ea sa-mi spuna la ce m-am gandit la urmatorul apel. Mi-a spus perfect ce gandeam.Fa si tu o proba cu cineva.E vorba de iubire pur spirituala.
 • a răspuns:
  Trecand peste partea cu "troll", raspunsul la ambele intrebari este : si da si nu.

  Spre exemplu, o persoana poate sa iti "citeasca" gandurile luandu-se dupa gesturile pe care le faci. M-am recent dus la o persoana si i-am zis "vrei sa-mi pui o intrebare legata de asta si asta... spune-o".

  In sensul "psiho-pupu" insa, asa cum vezi la tv prin telepatie, raspunsul este NU. NU exista asa ceva.

  Acum partea cu influentatul. La ce te referi? O persoana poate sa te faca sa ai o alta parere despre ea, sa iti schimbi "gandurile" despre aumite lucruri. Ba mai mult, daca stii sa vorbesti poti face o persoana sa iti ofere lucruri, poti manipula acea persoana.

  Ai putea chiar sa ucizi o persoana care este intr-o anumita stare daca ii zici anumite lucruri. In timp, poti ucide persoana respective (in sensul ca ea se va sinucide din cauza cuvintelor tale). Depinde cat de slaba este in momentul respectiv.

  toate insa sunt chestii pe care le poti face in mod normal, fara a fi nevoie de explicatii SF. Toate chestiile care tin de psiho-pupu sunt false.

  Deci raspunsul este da si nu. Da pentru chestiile normale si nu pentru chestiile psiho-pupu.
 • a răspuns:
  Putem noi ca oameni sa raspundem la aceste intrebari ale vietii?
 • Raspuns anonim:
  Nu.
 • Raspuns anonim:
  1.nu
  2.da si inca cum.cu totii sunt niste influentati mas o menos.
 • a răspuns:
  Normal ca putem influenta gandurile cuiva. Asa cum au facut cei care au scris Biblia(oameni), cu toti "crestinii" de azi.

  Citirea gandurilor este imposibila relativ, dar prin semne poti citi un gand.
 • a răspuns:
  Se spune că, cu toții putem face foarte multe lucruri, putem umbla pe pereți, putem muta munții cu puterea gândului, putem umbla pe apă, deoarece Dumnezeu ne-a învățat să facem asta. Doar că noi nu ne concentrăm îndeajuns pentru a face un anumit lucru. Se spune că aceste lucruri sunt supra-omenești, este o minciună! Putem face orice, absolut orice dacă ne străduim și ne concentrăm puțin.
 • a răspuns:
  Raspunsul la prima intrebare : "DA"*
  Raspunsul la a 2-a intrebare : DA.
  * Raspunsul este relativ. Nu este posibil sa citim mintile literlamente, insa putem sa invatam sa citim ceea ce oamenii comunica prin limbajul non verbal, lucru care poate deveni la fel de folositor ca un "gand citit".