Poti sa-mi explici si mie te rog, unde apare numarul 666 pe aceste, asa zis, noi buletine? Scrie pe ele mare 666, sau cum?
Toate aceste vorbe, in legatura cu cartile de identitate sau pasapoartele electronice, sunt doar ineptii si vin din partea unora care habar n-au despre ce-i vorba sau a unor fanatici religiosi.
Aceste acte n-au nimic de-a face cu asazisul "numar al fiarei" sau cu biblia, acestea sunt doar nascociri.
Nu te mai lua dupa toate prostiile.Antihristul este demult printre noi.Nu vezi ce se intampla in lume.
Da,s-a nascut acum 2000 de ani si il chema Iisus Hristos
Amuzant comentariul tau dar e clar ca nu stii ce inseamna Antihrist.
Antihristul este rautatea intruchipata, tot ce e mai rau in lumea asta...
Nu vreau sa il vad sau sa am de a face cu el.Dar, cui ii este frica de Antihrist?
Atata timp cat Dumnezeu este aici, pot sa vina 1 milion de diavoli si un triliard de antihristi.Domnul tot Domn ramane.
Da, www (world wide web) e tot 666, clar, vine apocalipsa, traim zilele din urma. :-s
Referitor la acest semn se poate adauga faptul ca cifra 7 (simbolul perfecţiunii) minus 1 = 6 - simbolul imperfecţiunii. Reprezentat de trei ori: 666, acest număr îl poate desemna pe omul total imperfect, pe cel care întruchipează tot ce este mai rău. Prin urmare, am înţelege că 666 este, de fapt, simbolul anti-Hristului, al celui ce se opune sau se împotriveşte, deliberat, lui Hristos.
Ai o problema, intelegi "numai" pe dos. Filtreaza informatia, nu te mai lua dupa toate zvonurile, multe sunt doar inchipuiri "bolnave" sau speculatii pe langa realitate.
Citeste Apocalipsa si vei vedea ca inainte sa apara acel semn si trebuie sa se intample niste lucruri care insa nu s-au intamplat.In plus, Apocalipsa spune ca e un semn vizibil, ei bine cipul biometric e de marimea unui bob de orez. Hai sa nu speculam senzationalul acolo unde nu e.
Buna, lumea asta chiar nu are ce face dupa cate se vede. Apocalipsa tot omul o aduce, nu vine ea singura!
Mihaela_Preda_1999 întreabă: