| Axel22 a întrebat:

Azi mi s-a intamplat ceva foarte ciudat. De ieri m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute cu cateva lucruri si el a inceput deja sa le rezolve din cate vad, am ceurt sa ma ajute cu banii, cu invatatul, si cu o fata.

A inceput cu financiarul.

Dar azi cand iesisem dintr-un magazin l-am vazut pe unu cunoscut doar din vedere, si a inceput sa-mi zica ceva ca-s cainele lui, asa ceva, (el era in acel timp cu un prieten de al lui care se da mare cu toti, ii injura, iar apoi cand este batut fuge la director, deci tot el provoaca), si m-am intristat deoarece ala era coleg cu fata respectiva, si nu inteleg. Fazele astea sunt date de Dumnezeu ca sa ma testeze?

Răspuns Câştigător
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Salut!
Orice lucru "rau" intamplat dupa o rugaciune, nu este rau. Este un bine "mascat".
Daca ti se pare ca e un lucru rau, ca numai tie ti se intampla, si de astea...nu e asa de fapt. Aceste lucruri se intampla pentru a rezolva alte lucruri. Chiar daca ti se pare ca sunt probleme. Adica, sunt probleme, dar te ajuta. Intelegi tu.
Uite, de exemplu, stiu pe cineva, persoana adulta, care a mers pana la bunica sa caci era muribunda. Pe drum i s-a spart roata la masina, sau ceva asemanator. Bun. Ai zice ca e lucru rau. Dar mai tarziu a aflat ca in locul unde statea bunica sa, doi oameni, rude cu aceasta, s-au impacat dupa ani de certuri. S-au certat cumva, dar s-au impacat atunci. Deci, daca persoana aia ajungea acolo, poate ei nu se mai certau din rusine, sa nu fie vazuti de aceasta femeie. Si nu se mai impacau.
Chestia asta mi-a povestit-o cineva si mi se pare frumos.
Sper ca ai prins mesajul.
O zi buna sa ai!

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Am o veste pentru tine, Moş Crăciun nu există. sad

| Axel22 explică (pentru NOname):

Si eu am una rea pentru tine! NU ESTI BINEVENITA AICI IN TOPICUL MEU!

| NOname a răspuns (pentru Axel22):

Bine, mă, Alex-22-cu-prieten-imagnar. Dă-mi ignor sau trece în P.S. "Vreau să mi se spună doar minciuni".

Dacă vrei ceva, trebuie să faci ceva, nu să aştepţi să-ţi pice din cer.
Nu sunt decât coincidenţe, superstiţii şi autosugestionarea ta pozitivă şi negativă. Timp pierdut.

| Axel22 explică (pentru NOname):

Sa nu mai aud atei ca tine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Asa e, nu exista, e doar o inventie satanica, e reprezentarea unui zeu antic. Dar Dumnezeu exista si vei vedea asta!

Be blessed

| M25M a răspuns:

Mda... deci Dumnezeu lasa pe sirieni sa se macelareasca, lasa pe oameni sa moara de cancer, lasa africanii sa moara de foame, dar alege sa te ajute cu invatatul si cu fetele si cu banii, ca apoi sa te testeze...Wow!

| Axel22 explică (pentru M25M):

Deci, oamenii ii lasa sa moara aici de cancer pentru ca a sa a fost scris, daca tu vei ajunge in rai iti garantez ca intrebarile tale gen ''de ce lasa.'' vor fi rezolvate! In rai vei avea cunostinte nelimitate!

| M25M a răspuns (pentru Axel22):

"pentru ca a sa a fost scris,"- ce justificare penibila si in acelasi timp oribila, inumana. Un Dumnezeu iubitor stabileste cei sortiti suferintelor, chipurile pentru a-i testa cand este deja omniscient...ok, logica saraca zace intr-un sant batuta, plina de sange...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu permite diavolului sa ne "atace", in felul asta vom creste in credinta si ni se va da mai multa putere. Sa nu renunti la El pentru nimic in lume, esti pe calea cea buna si ingusta, iar timpul plecarii noastre Acasa este foarte aproape, sigur ca oamenii nu inteleg asta dar vor vedea in scurt timp ca s-au inselat.te rog ramai in familia noastra cereasca :)

Uite asa va arata lumea dupa ce nu vom mai fi aici, si totul e real!

http://www.youtube.com/watch?v=kzAvRxHuf8A

| BlackSulphur a răspuns:

Alex, imi pare rau sa-ti zic, dar ai uitat sa-ti iei pastilele.

| adrian1419 a răspuns:

Nu sunt intamplari aleatorii. Felicitari ca te descurci cu banii si cu invatatul dar nu poate sa te ajute dumnezeu cu fata fiindca eu cred ca nu exista si sincer daca ar exista tot nu te-ar putea sa te ajute nu poti sa te rogi si gata.e o situatie complicata si va trebui sa cuceresti fata si sa-ti mentii bani si medi la invatat tine doar de tine

| Axel22 explică (pentru adrian1419):

Eu ma refeream sa-mi de-a curaj, si sa ma fereasca de refuz si de batjocoritori, nu m-am rugat sa-mi sara pe hol in brate si atat

| adrian1419 a răspuns (pentru Axel22):

Daca dumnezeu exista nu cred ca poate sa te fereasca te batjocoririle facute de alti OAMENI si curajul, inteleg ca oricine se simte mai bine incurajat deci de curaj ai dreptate dar poate sa-ti dea cineva vizibil curaj poate te-ai simti mai bine