Salut!
Orice lucru "rau" intamplat dupa o rugaciune, nu este rau. Este un bine "mascat".
Daca ti se pare ca e un lucru rau, ca numai tie ti se intampla, si de astea...nu e asa de fapt. Aceste lucruri se intampla pentru a rezolva alte lucruri. Chiar daca ti se pare ca sunt probleme. Adica, sunt probleme, dar te ajuta. Intelegi tu.
Uite, de exemplu, stiu pe cineva, persoana adulta, care a mers pana la bunica sa caci era muribunda. Pe drum i s-a spart roata la masina, sau ceva asemanator. Bun. Ai zice ca e lucru rau. Dar mai tarziu a aflat ca in locul unde statea bunica sa, doi oameni, rude cu aceasta, s-au impacat dupa ani de certuri. S-au certat cumva, dar s-au impacat atunci. Deci, daca persoana aia ajungea acolo, poate ei nu se mai certau din rusine, sa nu fie vazuti de aceasta femeie. Si nu se mai impacau.
Chestia asta mi-a povestit-o cineva si mi se pare frumos.
Sper ca ai prins mesajul.
O zi buna sa ai!
Excelent raspunsul.
Bine, mă, Alex-22-cu-prieten-imagnar. Dă-mi ignor sau trece în P.S. "Vreau să mi se spună doar minciuni".
Dacă vrei ceva, trebuie să faci ceva, nu să aştepţi să-ţi pice din cer.
Nu sunt decât coincidenţe, superstiţii şi autosugestionarea ta pozitivă şi negativă. Timp pierdut.
Asa e, nu exista, e doar o inventie satanica, e reprezentarea unui zeu antic. Dar Dumnezeu exista si vei vedea asta!
Be blessed
Mda... deci Dumnezeu lasa pe sirieni sa se macelareasca, lasa pe oameni sa moara de cancer, lasa africanii sa moara de foame, dar alege sa te ajute cu invatatul si cu fetele si cu banii, ca apoi sa te testeze...Wow!
Dumnezeu permite diavolului sa ne "atace", in felul asta vom creste in credinta si ni se va da mai multa putere. Sa nu renunti la El pentru nimic in lume, esti pe calea cea buna si ingusta, iar timpul plecarii noastre Acasa este foarte aproape, sigur ca oamenii nu inteleg asta dar vor vedea in scurt timp ca s-au inselat.te rog ramai in familia noastra cereasca :)
Uite asa va arata lumea dupa ce nu vom mai fi aici, si totul e real!
http://www.youtube.com/watch?v=kzAvRxHuf8A
Nu sunt intamplari aleatorii. Felicitari ca te descurci cu banii si cu invatatul dar nu poate sa te ajute dumnezeu cu fata fiindca eu cred ca nu exista si sincer daca ar exista tot nu te-ar putea sa te ajute nu poti sa te rogi si gata.e o situatie complicata si va trebui sa cuceresti fata si sa-ti mentii bani si medi la invatat tine doar de tine
Eu ma refeream sa-mi de-a curaj, si sa ma fereasca de refuz si de batjocoritori, nu m-am rugat sa-mi sara pe hol in brate si atat
Daca dumnezeu exista nu cred ca poate sa te fereasca te batjocoririle facute de alti OAMENI si curajul, inteleg ca oricine se simte mai bine incurajat deci de curaj ai dreptate dar poate sa-ti dea cineva vizibil curaj poate te-ai simti mai bine