Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3115307intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Mai
SATI 195.167AFISARI
119.060VIZITE
109.416V. UNICI

Toti vom ajunge in acelasi loc, iar judecata va fi dupa faptele noastre.Este o afirmatie corecta sau nu?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 38 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Nu toti vom merge in acelasi loc, ci fiecare dupa faptele pe care le-a facut bune sau rele.
 • a răspuns:
  La aceasta judecata nu va exista achitare, nici curte superioara de judecata la care poata sa faca apel cei pierduti.Vor fi pierduti, pierduti pentru totdeauna, va fi o condamnare vesnica si aceasta fara speranta.
 • a răspuns:
  Este o afirmatie nefondata, care nu merita a fi luata in seama decat atunci cand respectivul aduce argumente in favoarea ei, atunci putem concluziona daca este falsa sau nu.
  explică (pentru Inferno):
  Ce fel de argumente?
  a răspuns (pentru 3xfemeie):
  Argumente,dovezi. Eu fac o afirmatie X,daca argumentul nu este prin natura ei intriseca a afirmatiei, atunci aduc argumentele Y, pentru ca eu sa pot trage concluzia pe baza argumentelor primite nu pe afirmatie.
  Un ex: Eu te acuz de crima. --afirmatia.
  In sprijinul acestei afirmatii sunt nevoit sa aduc o argumentatie solida, care vor fi judecate la tribunal.
  Cand afirm ca pasarile zboara, cel mai adesea argumentul este cunoscut de toti si observat empiric asa ca nu sunt nevoit sa mai aduc un argument. Dar in acest caz, nu avem nici cel mai mic contact empiric cu subiectul afirmatiei si apare necesitatea argumentelor.
  explică (pentru Inferno):
  laughing Nu am ce sa argumentez. De exemplu :
  Daca tu spui ca viata se termina la cimitir si eu spun ca la Doamne Doamne, ramane de vazut cine are dreptate. Dar si eu si tu vom merge in acelasi loc, indiferent de ce credem. Destinatia e doar una.
  explică (pentru Inferno):
  Ce inseamna "intrisec"?
  a răspuns (pentru 3xfemeie):
  Nu e intrisec este intrinsec, ai uitat un "n". Cauta i ndex.
  explică (pentru Inferno):
  laughing Asa ma gandeam si eu tongue
  ps vad ca n-ai mai cerut argumente. Sau iti displace ideea de a avea aceeasi destinatie cu toti ceilalti?
  explică (pentru Inferno):
  A! vezi ca tu ai uitat un "n ". Eu de asta intrebasem. of, of!
  a răspuns (pentru 3xfemeie):
  "Asa ma gandeam si eu "
  Ce anume? Sa cauti in dex?
  "ps vad ca n-ai mai cerut argumente."
  Argumente am cerut, dar din moment ce raspunsul tau era un fel de "Om trai si om vedea." u prea aveam ce sa cometez la el. Oricum, nu pot sa stabilesti egalitatea intre cele doua afirmatii, daca asta incercai. Evident afirmatia cu cimitirul este una ce poate fi dovedita epiric, afiratia ta nu poate fi dovedita empiric, deci nu este inferioara.
  a răspuns (pentru 3xfemeie):
  A,de mine era vorba. Ma si miram sa ma intrebi ce inseamna intrinsec, adica unde mai este orgoliul.
  - Ascunde conversatia (9 răspunsuri)
 • a răspuns:
  Nu, afirmatia ta nu este corecta. 1-Judecata nu este pentru toti in acelasi timp, deci si destinatile lor vor fi diferite. 2- Nu toti oamenii vor murii (biblic, vor adormii- prima moarte si nu toti vor murii de a II-a moarte, unii vor trai vesnic).
  explică (pentru danut):
  Inainte de judecata ajungem undeva. Nu am spus ca in acelasi timp. Si de ce ar trebui sa moara pacatosii? Pe ei nu-i iubeste Dumnezeu?
  a răspuns (pentru 3xfemeie):
  Toti suntem pacatosi, problema este "relatia" dintre noi si pacat. Dumnezeu iubeste TOTI oamenii de pe pamant dar ei IL iubesc? Cum poti sa mantuiesti (Dumnezeu mantuieste) pe cineva care iti neaga existenta sau pe3 cineva care NU TE DORESTE sau pe cineva care NU VREA sa fie mantuit sau nu vrea sa se lase de PACAT? Cum s-ar simti cineva langa Dumnezeu adus fara voie in cer? Fiecare alege drumul pe care mearge.
  - Ascunde conversatia (2 răspunsuri)
 • Raspuns utilizator suspendat
 • a răspuns:
  Biserica Unitariana sustine acest lucru, asa-i?
  explică (pentru Duucu):
  Am explicat undeva :
  "Pornind de la presupunerea ca exista sau nu Dumnezeu, eu cred ca destinatia este aceeasi.
  Daca nu exista, toti ajungem in cimitir (sau ma rog, alte variante pentru a scapa de un trup fara viata).
  Daca exista, toti ajungem intr-un loc unde vom fi judecati dupa fapte. Si ma refer la locul de dinaintea judecatii, indiferent de cum isi inchipuie fiecare ca va fi. Cum va fi aceasta judecata si ce se intampla dupa, ramane de vazut."
  Majoritatea s-au gandit imediat la rai si iad. Ironia chiar este ca ajungem in acelasi loc indiferent de ceea ce credem. Nu vom avea destinatii diferite, parerea mea.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • a răspuns:
  Da, faptele noastre sunt calea noastra in lume cealalta
 • a răspuns:
  Cu toti vom muri candva si vom ajunge nici unde
 • a răspuns:
  Nu.
 • a răspuns:
  Cu siguranță e corectă.
 • explică:
  Pornind de la presupunerea ca exista sau nu Dumnezeu, eu cred ca destinatia este aceeasi.
  Daca nu exista, toti ajungem in cimitir (sau ma rog, alte variante pentru a scapa de un trup fara viata).
  Daca exista, toti ajungem intr-un loc unde vom fi judecati dupa fapte. Si ma refer la locul de dinaintea judecatii, indiferent de cum isi inchipuie fiecare ca va fi. Cum va fi aceasta judecata si ce se intampla dupa, ramane de vazut.
 • explică:
  rolling on the floor Cam asa.
 • a răspuns:
  Daca eliminam partea cu judecata pentru mine devine o afirmatie corecta.
 • a răspuns:
  Vezi tu dupa ce mori din viata acesta trecatoare spiritul ajunge la judecata obsteasca acolo i se da o sentinta sa zic asa pana la Judecata din urma dealtfel avem si in simbolul credintei dovada... "Si iarasi va veni cu slava sa judece vii si mortii." deci toti oamenii morti, vii vor fi judecati si se vor vadi toate faptele lor atunci. Amar va fi pacatosilor pentru ca aceia vor merge in intunericul cel mai dinafara unde va fi scrasnirea dintilor.Iar celi care vor fi vrednici de impararatia lui dumnezeu vor fi rasplatiti precum ne zice Mantuitorul in Fericiri.
  a răspuns (pentru Silviuloan):
  De ce sa judece Dumnezeu pe copii lor? nu va inteleg, doar cineva cu inima de piatra ar putea sa-i arunce undeva unde sa-i chinuie pe veci pe cei rai... spre exemplu daca ai avea un copil si face o greseala l-ai tortura pana ce va muri... daca voi ziceti ca Dumnezeu ii arunca in iad pe cei pacatosi atunci cuvintele bibliei nu sunt adevarate unde zice ca Dumnezeu este iubire? Ce tata iubitor i-ar tortura pe fii lor? Raspundeti-mi va rog!
  explică (pentru Alexandruone):
  Imi place cand mai gandeste cineva asa!
  a răspuns (pentru Alexandruone):
  a răspuns (pentru Alexandruone):
  Copilul daca face o greseala parintele trebuie sa il ajute si sa ii explice sa nu mai faca, iar daca o va mai face o sa aiba singur de suferit.Tot asa si Dumnezeu ne are pe noi ca fii, noi putem sa ne indreptam prin taina spovedaniei. Cine nu se pocaieste are de suferit. Sper ca ai inteles...
  - Ascunde conversatia (4 răspunsuri)
 • a răspuns:
  Daca ar ajunge toti in acelasi loc, nu ar mai fi vorba de o judecata
  Daca tinem cont de afirmatia lui Isus de la Ioan cap 5 2; 25, 26 cred, atunci ar fi 2 locuri.Mai sint si alte confirmari.
 • a răspuns:
  Daca judecata nu ar fi dupa fapte, nu s ar mai numi judecata.Si nu ar mai fi nevoie de sloganul; Pocaiti va si intoarcetiva la Dumnezei.La ce bun daca nu este o judecata dupa fapte.Si la ce bun daca a murit Isus pentru pacate. Piutem sa facem ce vrem si i spunem lui aiasus sa aduca Cecul cu plata.
 • a răspuns:
  Toti ajungem in groapa la 2 m sub pamant
 • a răspuns:
  Nu vom ajunge toti in acelasi loc - nici macar inainte de judecata. Iar judecata va fi si nu va fi dupa faptele noastre. Asa zice invatatura Bisericii.
 • a răspuns:
  Toți vom ajunge în mormânt. Ce judecată îți mai trebuie?
 • a răspuns:
  Este incorecta. Daca ajungem toti in acelasi loc atunci nu vom fi judecati; daca suntem judecati atunci nu vom ajunge in acelasi loc.
 • a răspuns:
  Intr-adevar vom fi judecati dupa faptele noastre....insa nu toti vom ajunge in acelasi loc. Biblia vorbeste despre o cale ingusta care duce la viata (putini o urmeaza) si una larga care duce la moarte (multi merg pe ea). Asadar cele doua categorii de oameni nu pot ajunge in acelasi loc.
 • a răspuns:
  Scurt, orice lucrare are in spate un Mester, si in spatele nostu exista un Creator, singura scapare a omenirii este Isus Hristos, adica Credinta in El, Dumnezeu la pedepsit pe El pentru pacatele noastre.