Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2880677intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Mar
SATI 267.916AFISARI
137.317VIZITE
122.928V. UNICI

Anti-herpes IgG TREBUIE SA FIE POZITIV SAU NEGATIV? MULTUMESCUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Daca n-ai facut niciodata infectia cu herpes sunt negativi. Daca ai facut-o candva sunt pozitivi, indiferent daca boala e veche sau noua. Daca IgM sunt negativi, boala e veche, inactiva, nu vindecata fiindca herpesul nu se vindeca. Daca IgM boala este activa.

 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Ca sa intelegi sigur cum este rezultatul IgM=este forma acuta a boli sau mai sigur bola este activa sau ai avut-o cu cateva zile in urma, iar IgG=este pozitiv atunci cand ai trecut prin boala si de perioada de convalescenta si iti formezi anticorpi. Deci raspunsul la intrebarea ta este: negativ, dar daca este pozitiv iarasi nu este niciun fel de problema pentru ca ai format anticorpi pentru boala respectiva. Din experienta iti zic ca virusul herpetic ( adica herpesul ) iti mai poate aparea in viata si daca ai IgG pozitiv, teoretic ar trebui sa creeze iminuitate, dar nu e asa!
 • a răspuns:
  IgG (imunoglobuline tip G) sunt anticorpii care apar in sange in timpul unei infectii si persista si dupa vindecarea acesteia. Prezenta in sange a anticorpilor IgG anti citomegalovirus si antiherpes simplex tip 1 si 2, semnifica faptul ca ati avut o infectie cu acesti virusi la un moment dat in viata; absenta anticorpilor Ig M arata ca in momentul testarii nu este prezenta o infectie acuta.Desci este ok daca il ai si pozitiv atata vreme cat IgM este negativ
 • Raspuns anonim:
  Ac anti herpes simplex 1si 2 ig g / ac anti herpes simplex 1si 2 ig m sunt pozitive ce inseamna? Multumesc.