Probabil ca trebuia sa postezi la Sport. Eu unul sunt impotriva "nisipului pufos", nu cred ca ajuta cu ceva, din contra, fiind suplimente alimentare, nu sunt testate si nu poti sti ce efect au. Si soarele e bun dar duce la cancer de piele, intelegi?
Gladiatorii nu luau suplimente de la Redis si erau mai barbati. Exercitiul fizic impreuna cu un bun control psihic(determinare), te va duce la depasirea limitelor, garantat. Decat sa iti cada dintii, mai bine arunca nisipul inapoi pe plaja.
Sunt testate de peste 40 de ani si sunt mii de produse de genul. Sunt studii facute chiar si de comunitati stiintifice de renume MONDIAL ( gen harvard medical school ).
Ca ti-e tie LENE sa citesti si preferi sa spui ca "nu sunt studii", e partea a doua.
De unde stii tu ca gladiatorii erau mai barbati? I-ai vazut tu? Majoritatea mureau sub 30 de ani ( chiar si fara sa fie ucisi in arena ).
Redis = cea mai proasta firma, nu-i mai da exemplu
Te rog frumos nu ma ataca, ne cunoastem de mult pe site-ul asta, ma poti mustrului daca vrei, dar nu ma lua de sus. Da, e nisip in cutie din punctul meu de vedere, si nu m-am referit la altceva decat la Redis Nutritie, e singura pe care am folosit-o vreodata, deci nu vorbesc de pe pereti. Puteai simplu sa imi ataci teoria cu argumente, nu sa ma ataci pe mine. Daca avocatii s-ar ataca intre ei asa, judecatoria ar fi camp de lupta. Dar ei ataca ideile, nu persoanele care au acele idei.
1. nu am avut intentia sa te atac, ci ideea...
2. da, redis = nisip, dar sunt si suplimente bune
3. chiar sunt studii, o gramada
o zi buna
Ai place sa contrazica cu toate ca nu cunoaste nici el bine ce zice...dar in fine
Mda, ma bucur ca nu ai vrut sa ma ataci (LENE). Dar nu vad sa fi adus vreun contraargument, un studiu, o marca de calitate.
Cat despre gladiatori, crede-ma, dupa cateva zeci de carti istorice ciitite si zeci de expozitii de pictura si sculptura vizitate, stiu sigur ca desi masa musculara era mai mica decat al lui Arnold (in tinerete), fibra musculara era mai de calitate, tehnicile de lupta mai dezvoltate, temperamentul mai coleric, intr-un cuvant (sau 3) :masini de ucis. Pune un halterofil alb ca varul, umflat cu pompa sau cu ''nisip pufos" sa se bata cu un baiat crescut pe strada, si vezi care din ei plange . Multa sanatate, faceti sport si lasati suplimentele. Mancati bine, sanatos, mult albus de ou, si nu aveti nevoie de suplimente.
Pai de ce pui un halterofil? Pune un luptator. Pune-l pe mike tyson ( care a folosit si el suplimente ca fapt divers ) sau pe altul de genul lui sa se bata cu unul de strada si vezi ce iese.
Mananc bine si sanatos si tot am nevoie de suplimente, nu vad de ce sa-mi fortez stomacul cu foarte multa mancare... mancam 1 kg de carne pe zi intr-o perioada, acum mananc 500-600 de gr de carne pe zi si restul suplimentez cu shake-uri proteice, e mult mai comod pentru ficatul meu asa.
1 kg de carne? Prea mult... Bine ca te-ai oprit. Sala la care mergi ar trebui sa aiba nutritionist. Consumul excesiv de carne creste bilirubina si omoara flora microbiana din intestine, bine ca ai redus.
Era carne alba.
Oricum, alimentatiea mea acum e ceva de genul :
dimineata : oua, branza, paine integrala
ora 11 : piept de pui cu orez
ora 13 : antrenament
ora 14 : shake proteic + glutamina
ora 15 : muschi de vita cu cartofi + sala
ora 18 : fructe sau grasimi sanatoase ( alune crude, nuci, etc. )
ora 21 : peste ( oceanic ) cu legume si branza