Asta da.Pai inseamna ca ar trebui sa-ti schimbi medicul, daca nu e in stare sa depisteze o boala.In fine.Nu stiu daca sa iti recomandam sa faci baie.Risti sa te umpli iar de bubitze.Eventual fa un dus rapid.Iar ceea ce tine de scoala,ce sa zic? Daca insisti,du-te,vorbeste cu diriginta,si vezi ce iti recomanda.Spune-i ce ti-a spus medicul. Daca te trimite acasa,macar ai absentele motivate.Daca iti spune sa ramai, e raspunderea ei. Vorbeste si cu parintii, vezi ce spun si ei.Succes.
Rubeola (pojar) face parte dintre bolile eruptive contagioase, care necesita tratament ambulatoriu (la domiciliu) timp de 7 zile, pentru a nu molipsi si pe altii. In ceea ce priveste baia sau dusul pe perioada bolii, parerile sunt impartite in randul medicilor. Cei mai cu experienta sustin ca baia e contraindicata pana la disparitia totala a bubitelor, iar altii, mai tineri, sustin contrariul. Parerea mea ar fi sa mai stepti vreo 3 zile si abia apoi sa faci baie. Pana atunci, poti sa te speli la subrat si in zona intima. In rest, sanatate maxima!
Indicat ar fi sa treci pe la medicul de familie.El iti poate spune daca ai avut sau ai rubeola.Risti sa raspandesti rubeola in scoala.Nu e placut sa stai in casa, stiu, insa doar un medic iti poate spune ce e mai bine in cazul asta.
Crede-ma ca e mai prost medicul decat mine.vineri am fost si nici nu stia daca am sau nu...eu v-am intrebat pe voi, pentru ca speram ca ati trecut prin situatii asemanatoare
Asta da.Pai inseamna ca ar trebui sa-ti schimbi medicul, daca nu e in stare sa depisteze o boala.In fine.Nu stiu daca sa iti recomandam sa faci baie.Risti sa te umpli iar de bubitze.Eventual fa un dus rapid.Iar ceea ce tine de scoala,ce sa zic? Daca insisti,du-te,vorbeste cu diriginta,si vezi ce iti recomanda.Spune-i ce ti-a spus medicul. Daca te trimite acasa,macar ai absentele motivate.Daca iti spune sa ramai, e raspunderea ei. Vorbeste si cu parintii, vezi ce spun si ei.Succes.