Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2849540intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
31 Ian
SATI 313.423AFISARI
154.245VIZITE
135.059V. UNICI
24 August 2011
tilica91 intreaba:

Cate feluri de cancer sunt? care sunt acelea?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 24 August 2011 10:10
  gyzzard a răspuns:
  Cred ca sunt cateva sute de forme de cancer. Pentru fiecare organ din corp (si la o numaratoare sumara am numarat cam 40 de organe care pot dezvolta tumori maligne) exista intre 3 si 10 tipuri de cancer.
  Un cancer este clasificat in functie de localizare, nivelul de dezvoltare (infiltrativ, excavate, polipoid, ulcerative, vegetant, stenozant, etc), descrierea histologica (carinom, adenocarcinom, sarcom, etc).
  Deci... sunt multe forme. Daca vrei sa stii pentru un singur organ, spune si atunci e mai usor, o sa fie o lista de cateva randuri si nu un roman.
 • 24 August 2011 08:37
  Kafeeaua a răspuns:
  PAi cancerul este acea boala care apare aproximativ la toate organele corpului...pentru cateva find fatala pentru cateva nu.
  Apare la plamani (ceroza)
  Apare la rinichi
  -la stomac
  -la creier( tumoare)
  ...in mai multe zone.