Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2880404intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Mar
SATI 267.916AFISARI
137.317VIZITE
122.928V. UNICI

Cum apar plosnitele?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Le poti lua in timpul calatoriilor, de la hoteluri sau din locurile infestate in care ai locuit; din mobila sau lucrurile cumparate "second hand"; la mutari dintr-un loc intr-altul; de la animale inclusiv animale de apartament sau pasari salbatice; informatii cuprinzatoare poti sa citesti in limba engleza de pe wikipedia; este un articol foarte detaliat
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bedbug
 • a răspuns:
  Poti sa le iei foarte usor in haine sau bagaj dintr-un loc unde sunt(imobile mai vechi, hoteluri, locuinte murdare). Se inmultesc foarte repede si iti trebuie mai mult de o luna de deratizare si curatenie sa scapi de ele.Se aciueaza peste tot in locuinta: gauri in pereti, saltele, imbinarile de la mobila, respectiv pat, haine.
 • a răspuns:
  Cand sunt in numar mare in spatii inchise, plosnitele isi anunta prezenta printr-un miros specific. Totusi, acesta este mai putin respingator decat al altor insecte, care secreta un lichid urat mirositor pentru a-si speria dusmanii.