Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2967069intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
1 Aug
SATI 533.326AFISARI
107.365VIZITE
94.757V. UNICI

Cum apar plosnitele?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Le poti lua in timpul calatoriilor, de la hoteluri sau din locurile infestate in care ai locuit; din mobila sau lucrurile cumparate "second hand"; la mutari dintr-un loc intr-altul; de la animale inclusiv animale de apartament sau pasari salbatice; informatii cuprinzatoare poti sa citesti in limba engleza de pe wikipedia; este un articol foarte detaliat
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bedbug
 • a răspuns:
  Poti sa le iei foarte usor in haine sau bagaj dintr-un loc unde sunt(imobile mai vechi, hoteluri, locuinte murdare). Se inmultesc foarte repede si iti trebuie mai mult de o luna de deratizare si curatenie sa scapi de ele.Se aciueaza peste tot in locuinta: gauri in pereti, saltele, imbinarile de la mobila, respectiv pat, haine.
 • a răspuns:
  Cand sunt in numar mare in spatii inchise, plosnitele isi anunta prezenta printr-un miros specific. Totusi, acesta este mai putin respingator decat al altor insecte, care secreta un lichid urat mirositor pentru a-si speria dusmanii.