Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173244intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
25 Oct
SATI 299.651AFISARI
194.248VIZITE
177.427V. UNICI

Dupa cat timp dispar drogurile din sange? ( shopurile ) si se vad in analize normale de sange?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Depinde de drog.
  THC-ul se leaga al naibii de bine de tesuturile ''grase'' si dispare foarte greu din sange. Din urina dispare complet in cca 5-7 zile, indeosebi daca nu esti un consumator regulat.

  Din sange dispare in 3-4 saptamani pentru consumatorii ocazionali si 3 luni jumate pentru cei care consuma pe o perioada mai lunga de timp. Probabil ca mai raman mici cantitati si dupa aceste perioade, insa sunt insesizabile la analize.

 • 4 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Drogurile pot fi determinate in urina pana la aproximativ o luna de zile de la ultima administrare (depinde de sensibilitatea testului folosit). http://www.i-medic.ro/analize/test-toxicologic-droguri
 • a răspuns:
  Hmmm pai din cate am inteles cam dupa 6 luni.
 • a răspuns:
  Cam toate contin THC, daca ai fumat des iti sta in sange 3-5luni.
 • a răspuns:
  După utilizare solitară sau ocazională THCul poate fi detectat în sânge în următoarele 3, maxim 5 zile. Un fumător frecvent e susceptibil de a fi prins de un test antidrog până la 12 săptămâni de la ultimul fum (caz extrem, căci media e 25-27 de zile). Canabisul poate fi detectat mult timp după din pricină că se ascunde în ţesuturile grase şi se scurge constant prin sânge şi apoi urină afară din corp în decurs de săptămâni.