Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172645intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
23 Oct
SATI 310.669AFISARI
194.134VIZITE
175.292V. UNICI

Salut! Acum 3-4 luni am avut rotula genunchiului drept sarita. Acum am inceput iar sa joc fotbal dar am multe ezitari. Va trebui sa port o orteza... imi puteti da niste sugestii pentru ca vr sa pot face sport cu ea.Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Piciorul trebuie recuperat in totalitate, Dupa perrioada de port al ortezei puteti incepe programe complex de kineto-terapie, in vederea fortificarii muschiului vast medial, care asigura centrarea dinamica rotulei pe femur.
  Exista orteze specializate pentru "centrarea" rotulei. Aceste orteze permit o activitate cotidiana cvasi-normala.
  http://www.euro-pc.ro/Orteze-Centuri/Orteza-genunchi-genunchiere
 • a răspuns:
  Renunță la fotbal, recuperarea la genunchi durează minim 6 luni.
 • a răspuns:
  Cred ca aceasta ti-ar fi de folos: http://cronomed.ro/orteze/240-orteza-de-genunchi-ajustabila-mobila.html. Multa sanatate!
 • a răspuns:
  Salut, iti pot recomanda asta http://www.mcdavid.ro/index.php?productID=7330
 • a răspuns:
  Eu zic sa lasi la o parte sporturile. Am patit si eu asa acum 2 ani, ma prosteam si am cazut si mi-a sarit rotula, a trebuit sa port o orteza speciala cu silicon si dupa 1 an am incetat sa o mai port. Acum 2 zile, de la o simpla cadere cu piciorul putin stramb, s-a dus iar(la 2 ani de la primul accident). Deci cum am spus si mai sus, las-o mai usor cu sporturile "agresive". happy
  explică (pentru Askenwow):
  Îmi pare rău că ai pățit asta iarăși. Știu prin ce treci. Țin sa precizez ca deși am început iar sporturile cu mari ezitări, am crescut nivelul se intensitate din ce în ce mai mult și nu am mai avut probleme. Totuși nu pot flexa piciorul complet, dar nu e o problema.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)