| Alllleeeexxx a întrebat:

Salutari TPU, vreau sa mentionez ca 17 ani, si cred ca am probleme cu inima, trebuie sa mentionez, ca am facut si 2 EKG-uri si o Radiografia la inima, iar doctorul a spus ca sunt complet sanatos, dar seara cand ma pun la culcare simt k nu bate cum trebuie si ca ma sufoc, mai sunt momente cand ma ridic de jos iar pulsul este foarte incet si simt ca am un nod in gat, si am si o tuse seaca si o durere in zona coastei, pe partea stanga, nu stiu ce poate fii este vorba de anxietate sau vreo depresie? Nuj ce sa fac va rog frumos ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mititelumarius a răspuns:

Citez:
1. "Am facut si 2 teste la sange, deoarece doctorul cardiolog
m-a pus sa le fac, si iarasi, doar o banala cadere de calciu"
2. "am facut si 3
sedinte la un psiholog,
deoarece am atacuri de
panica; pana acum 2 luni nu aveam nimic, dar a intervenit o cearta puternica in familie
in care eram in centrul
atentiei".
Prin aceste paragrafe ai deja explicatia la problema ta.

9 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Fa o analiza holter EKG (asta presupune sa stai 24 h cu aparatul pe piept ca sa vada medicul cum bate inima toata ziua). Daca iese bine, atunci te poti gandi la anxietate si/sau depresie.

| Alllleeeexxx explică (pentru AdelinaC):

Ok, multumesc pentru raspuns, dar vreau sa adaug ca fac si sport si exerciti cardio, si nu ma simt deloc slabit, chiar sunt foarte energic, dar oricum multumesc

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la alt medic la control. Ia-ti trimitere de la medicul de familie si mergi la un cardiolog din capitala de judet daca esti dintr-un oras de provincie.

| Alllleeeexxx explică (pentru Salontanul):

Am fost la un cabinet privat din orasul meu, dar multumesc pentru raspuns

| Salontanul a răspuns (pentru Alllleeeexxx):

Mergi la altul. Trebuie sa fie ceva ca nu ai acele simptome degeaba.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ce descrii tu sunt simptomele clasice ale anxietatii iar daca medicul a exclus posibilitatea existentei unei probleme de natura cardiaca inseamna ca, cel mai probabil, asta este diagnosticul tau. Nu e nimic grav, este tratabila dar recidivanta si foarte suparatoare. Incearca sa duci o viata mai echilibrata si sa respecti un program fix de somn.

| Alllleeeexxx explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Ok, da am uitat sa sa mentionez ca am facut si 3 sedinte la un psiholog, deoarece, am atacuri de panica, pana acum 2 luni nu aveam nimic, dar a intervenit o cearta puternica in familie in care eram in centrul atentiei

| mititelumarius a răspuns:

Ai putea "banui" bine cauza. Depresia! Da, poate fi o cauza, dar si un efect al altei boli de care nu ai aflat. Efectueaza-ti inclusiv un test de sange.

| Alllleeeexxx explică (pentru mititelumarius):

Am facut si 2 teste la sange, deoarece doctorul cardiolog m-a pus sa le fac, si iarasi doar o banala cadere de calciu