Buna
Mai mult de 2-3 zile nu este recomandat sa tii un produs in frigider, mai ales ca se strica foarte repede.
Nu ai specificat de care branza ai si cat vrei sa o pastrezi.
Daca ai mai multa branza, o poti portiona si o pui la congelator, eu asa procedez..mai ales daca este cas proaspat
O zi buna
Bună!
Care tip de brânză : brânza dulce de vaci ori brânza telemea?
Sau brânza de oi ( brânza de burduf )?
Şi cât timp doreşti s-o păstrezi?
Poate revi cu detalii...
Toate cele bune!
O poţi pune într-un bidon cu apă şi sare iar dacă vrei să o păstrezi prospătă dar pentru un timp îndelungat, o poţi sfărâma şi pune în borcane pe care să le pui apoi la frigider. Eu mai păstrez brânză proaspătă bucăţi puse în congelator şi când le scot sunt intacte. Aşa păstrez chiar şi pâine şi alte multe alimente.
In recipient de plastic cu capac ermetic! eu asa o pastrez in frigider!
O tii in frigider. (De ce necesita aceasta intrebare un "cel mai bun raspuns?)
Buna,
branza telemea se pastreaza la rece in frigider sau in saramura. In frigider nu se tine acoperita sau invelita in plastic ca se strica, daca e o branza buna o sa se usuce ca un cascaval si e si mai buna. Daca e branza de vaci trebuie consumata repede ca in 2-3 zile se acreste si la frigider.
Buna.Pentru a pastra branza vara eu ti-as recomanda sa o tii in frigider.
Dar daca intrebarea este:"cum sa pastrezi branza fara sa o tii in frigider?"eu zic ca o geanta sau lada frigorifica ti-ar fi de folos.
De asemenea ai putea sa o pui intr-un bidon cu apa si sare si bidonul sa il pui intr-un loc mai racoros(daca stai la casa il poti pune in beci).
Din cate stiu eu astea ar fi alternativele!
maphiotul întreabă: