| Alexa_3198 a întrebat:

Vreau sa prepar un desert gustos și rapid ceva ideeibig grin Fundițătongue

Răspuns Câştigător
| BlackRose08 a răspuns:

Ai putea incerca sa faci briosele de la Dr Oetker. Sunt extrem de delicioase si se fac usor. Ai acolo un continut de praf de briose, tu mai adaugi lapte, faina si oua, invartzi, pui la cuptor si in jumatate de ora sunt gata happy. Ai instructiunile si pe cutie happy Succes :*

7 răspunsuri:
| Sissi_3625 a răspuns:

Poti sa faci gogosi sau papanasi cu pranzabig grin

caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimihappy incearca crema de zahar arslove strucklove struck, salam de biscuitilove struck, o negresa...mult succeshappy

| auroramaria a răspuns:

Clatite cu fineti

| byby_8361 a răspuns:

Ai putea prepara o salata de fructe e simplu si delicioasa

| Aylinn a răspuns:

Banana split

| améliee a răspuns:

Raffaello. Se prepara usor si repede si sunt si foarte delicioase.

| Roxy_9585 a răspuns:

CLATITE CROCANTE


Descriere
Nu stiu daca voua va plac clatitele crocantele dar eu le ador. Imi place sa fie cat mai subtiri cu putinta si cu marginea crocanta si dantelata. Clatitele au fost primul meu dulce executat in urma cu ceva ani buni si totodata unul dintre dulciurile mele preferate.
Ingrediente:

* 250 gr faina
* 500 ml lapte
* 3 oua
* 40 gr unt
* 70 gr zahar
* 2 plicuri zahar vanilat
* un varf sare

Preparare:

* Mixam faina impreuna cu laptele, zaharul, zaharul vanilat si un varf de sare
* Separat batem ouale cat sa se amestece dupa care le turnam treptat peste compozitia anterioara, si mai mixam cateva minute.
* Lasam o ora aluatul la frigider (aluatul este un pic mai subtire dar nu mai adaugati faina).
* Dupa o ora scoatem aluatul de la frigider. Topim untul si cand este usor caldut il adaugam treptat aluatului de clatite si amestecam foarte bine.
* Incingem o tigaie de teflon pe care o ungem atunci cand este foarte incinsa cu un cubulet de unt.
* Turnam cu un polonic aluat in centrul tigaii, lasam 2 secunde aluatul nemiscat in tigaie dupa care rotim tigaia in asa fel incat aluatul de clatite sa imbrace toata tigaia iar spre margini sa fie mai subtire.
* Ca sa iasa crocantele nu se mai unge tigaia cu unt decat dupa cea de a patra clatita.
* Eu le-am umplut cu dulceata de zmeura si cu zahar