| z0rel a întrebat:

Afecteaza la ceva proteina la pahar? la ce ajuta? dar carnitina?

Răspuns Câştigător
| mihaitaLGP a răspuns:

Carnitina este un supliment nutritional care genereaza energie din acizii grasi, furnizeaza energie pentru inima si celulele imunitare, prevenirea instalarea oboselei in timp ce faci efort sigur. In general utilizatorii o folosesc in principal pentru arderea grasimilor si folosirea lor pe post de energie. Ea apare si intr-un mod natural in corp dar in cantitati foarte mici.

Proteina, toate alimentele contin proteine, absolut toate. Pentru ca proteinele sunt prezente în celulele tuturor organismelor vii. Celulele musculare sunt formate din proteine, celule care mor si sunt inlocuite frecvent de celule noi. Fiecare individ trebuie sa aiba un raport proteic pentru o buna functionare a organismului.

Cu cat folosesti muschii mai intens pentru diferite activitati sau atunci cand faci sport, cu atat si raportul tau proteic trebuie sa fie mai mare. Concencentratele proteice sunt concentrate obtinute din diferite surse de alimente ( carne, oua, lapte, zer, soia etc ). Ele ajuta sportivii in imbunatatirea dietei si consumului de proteine de care au nevoie. Este exact la fel ca atunci cand esti racit si ai nevoie de Vitamina C, nu este suficent doar sa mananci lamai asa ca folosesti si un concentrat de vitamina C.

| Cosmin86 a răspuns (pentru mihaitaLGP):

Ai uitat sa adaugi sursa de copy/paste.

Ai folosit macar in viata ta, sau esti genul care sta pe canapea si isi da cu parere de ceva ce n-a folosit NICIODATA?

1 răspuns: