| Ieusântanalfabet a întrebat:

Am pus 5 kg pe mine acum de sărbători mor de oftica, ce sa fac sa le dau jos repede?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare că esti plin de mancare, că nu aveai cum sa pui 5 kg pe tine intr-o singura zi.

| Violleta2022 a răspuns:

5 kg intr-o singura zi?
De care sarbatori vorbesti, ca doar ieri a fost prima zi de PASTE si azi este a doua zi 6Mai.

Iesi la alergat zilnic 10km si pana la sfarsit de luna le dai jos.

| anonimg a răspuns:

Să nu mai mănânci seara absolut nimic. Adică rămâi doar cu masa de dimineață și cea de prânz; și nimic între ele.
Doar așa va scădea orice om în greutate.

| Furnicuta000 a răspuns:

E imposibil sa pui 5 kg intr-un timp asa scurt. Daca tu ai de ex 50 kg azi si peste 2 zile ai 55 nu inseamna ca ai pus 5 kg de grasime, poate sa fie pentru ca ai consumat multa apa, ai mancat prea mult si nu s-a golit intestinul. Daca vrei sa zici ca te-ai ingrasat nu da vina pe sarbatorile pascale. Stai si tu 2 zile nemancata (ca nu se intampla nimic, nu mori daca tii post negru 48h) si o sa vezi ca o sa-ti arate pe cantar mai putine kg. Daca e important pentru tine ce arata cantarul.

| SkandallKamataru a răspuns:

Mergi la farmacie si cumperi Diuretic natural Eqidiurin, are 30 de pastile, iei cate 10 pe zi, consumi foarte putina apa si foarte putina sare.
Apoi cumperi tot de la farmacie TedolFEN, deoarece contine clorhidrat de pseudoefedrina iei cate 4 pastile odata, pe care le bei cu 3 pliculete de theraflu, dizolvate in 2 cani de apa, si vezi sa fii imbracat gros, ca asa se arde grasimea, cred ca ai vazut cum isi infasoara aia folie de plastic sa arda grasimea.
In felul asta vei arde toata grasimea din corp, ai sa vezi cum iti cresc si pulsurile si temperatura corpului, si vei elimina toata apa, stim cu totii ca grasimea din corp se arde la fel ca sunca de pe gratar, la temperatura foarte mare... ca doar nu e vorba de vreun deficit caloric, pentru ca stim cu toti ca 5kg le pui asa din greseala peste noapte ca ai baut un pahar in plus de bere sau ca ai mancat cu o farfurie de mancare mai mult.
Fa ce ti-am spus, in felul asta vei de jos tot, iar selectia naturala isi va face treaba ca ar cam fi cazul.
Sa ne tii la curent happy

| LisaJulie a răspuns:

Începe sa faci jogging sau înnot ca tot vine vara! Mananca trei mese pe zi și optează pentru ciorbe și salate, nu manca desert iar dacă vrei neapărat sa mănânci o gustare mananca alune sau nuci ( de preferat un pumn de nuci sau alune)

| MistarGoGu a răspuns:

Ia o bicla si baga cativa km *( 8-10 ) / zi vreo 5 zile la rand sa vezi cum scoti 2 butoaie de " zeama " din tine sau câteva ture de bazin daca esti " ratoi " si iti place apa!

| Jessica1235 a răspuns:

Mănâncă mai lejer, poate ești doar constipat de la mâncarea pe care ai mâncat-o zilele astea. Bea multă apă și fă mișcare.

| liviuh a răspuns:

Recomandarea este sa faci sport si sa ai putina grija cu mancarea.

Apuca-te, de exemplu, de alergat. La inceput pe distante mici (1-2 km), apoi cresti usor usor distanta.

Legat de alimentatie, incearca sa reduci dulciurile si sa eviti sa mananci seara tarziu.

Succes!