| MihaicaDan a întrebat:

As putea practica parkour daca am 12 ani, 35-36 kg si 1, 50 inaltime? FUNDA
(P. S. nu la bara altele mai sofisticate...cum ar fi sa ma dau pe spate si sa revin in picioare)Reusesc daca o sa ma antrenez?

Răspuns Câştigător
| Anndrey1234 a răspuns:

Salut,si eu sunt un fel de incepator in parkour.fac de o luna si ceva si pot spune ca ma descurc f bine.prietenul meu cel mai bun are 13 ani si aceleasi kilograme si inaltime si face si el destul de bine.Inaltimea te dezavantajaza destul de mult. daca vrei sfaturi despre backflip, frontflip si "celelalte 100 de miscari" dai add la anndrey97.

3 răspunsuri:
| Anndrey1234 a răspuns:

Si inca cevabig grinaca nu incepi cu cele mai simple miscari crede-ma ca nu o sa reusesti alea mai sofisticate.Trebuie sa te antrenezi dar in acelasi timp si corpul si mintea.Este un sport foarte greu! Multi zic ca este usor dar cu munca grea poti face acele miscari.Multi prieteni ziceau ca pot face si ei ce fac eu si niciunul nu a reusit nici macar twohand. Dupa parerea mea este unul dintre cele mai frumoase sporturi(cand devii avansat) eu sar de la 4-5 metri fara sa patesc nimic si ma urc pe acelasi zid in 4-5 sec.Trebuie sa iti exersezi echilibrul, sa iti dezvolti muschii(daca nu ai forta nu ai ce cauta sa practici parkour),"sa iti antrenezi minte". Multi care cititi acest mesaj ziceti ca este o prostie ca majoritatea oamenilor.Nu poti practica parkourul in voie ca sa ia un gardian de tine, un politist etc.Se luasera niste oameni de la bloc de mine ca de ce ma arunc de pe niste case...

| Spufulette a răspuns:

Poti cu usurinta, dar incepe cu scheme mai micute ca sa te obisnuiesti si dupa aia fa scheme mai mari happy

| Parkour_1490 a răspuns:

Eu am 12 ani am 38kg si 1.53 inaltime
Si eu is incepator
fac doar cateva miscari
cum ar fi
Roll; speed valut; king kong; tic tac; under bar; si inca cateva dar nu imi vin in mintewinking
Sar de la 4 5 m nu ma lovesc